Naują dainą pristatantis I. Jarmolenka: „Šiuolaikinėms merginoms įspūdžio mašina nepadarysi“

Dainininkas, muzikinių projektų dalyvis Igoris Jarmolenka, pristatydamas savo naujausią dainą „Tau tik reikia pinigų“, šmaikštauja – daugeliui šiuolaikinių merginų gėlėmis, vakarienėmis, kailiniais ir net brangiais automobiliais įspūdžio nepadarysi.

 I. Jarmolenka.<br> Mikos Savičiūtės nuotr.
 I. Jarmolenka.<br> Mikos Savičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-04 10:36

„Ne vienas bendraamžis, ieškodamas gyvenimo partnerės, graudinosi neišsaugojęs santykių su jauna dama, nes ši jį paliko dėl turtingesnio jaunikio, – apie tai, kad nuotaikingo kūrinio gimimą inspiravo tikri įvykiai, pasakoja I. Jarmolenka, – Tokių istorijų būdavo visais laikais, bet pastarąjį dešimtmetį jos daug dažnesnės nei bet kada“.

Dainininkas sako, jog ne viena jo pažįstama jauna mergina yra paatviravusi – joms savo statusą demonstruojantys vyrai turi įrodyti realiai turį pakankamai lėšų prabangiai gyventi. Apie tai, dailių merginų nuomone, byloja ne išsimokėtinai pirkta mašina, nuomotas namas ar skolintas laikrodis, o sąskaitos banke turinys.

„Rasti mylimą antrąją pusę, kai esi vyresnis nei 30 metų, tampa tikru iššūkiu. Todėl, kai grupės „Sadboi“ nariai pasakė, jog šia tema yra sukūrę dainą, neabejodamas sutikau kūrinį sudainuoti“, – pasakoja I. Jarmolenka, besidžiaugiantis, jog jis nuo tokių netikros meilės kančių yra apsaugotas, nes turi laimingą ir gausią šeimą.

„Tau tik reikia pinigų“ muzikos bendraautorystė priklauso Artiomui Penkevičiui ir Edgarui Koldarui. Pastarasis atlikėjas yra ir dainos žodžių kūrėjas.

Daugelį naujų I. Jarmolenkos darbų palydi ir įtaigingi vaizdo klipai. Tam, kad būtų kuo tiksliau perteikta kūrinio idėja, šįkart teko paieškoti tiek derantį interjerą turinčios aplinkos, tiek nustebinti galinčio restorano.

„Įgyvendinti sumanymą padėjo geri bičiuliai. Esu dėkingas, kad jie skyrė laiko mūsų komandai ir nuoširdžiai atvėrė savo įstaigų duris“, – sako dainininkas.

Svarbų vaidmenį nufilmuotame vaizdo klipe atliko Anna Vysotska iš Ukrainos.

„Tai – ne mano ir ne Annos gyvenimas. Bet jis tikrai daug kam pažįstamas... Kiekvienas žmogus turi rinktis savąjį kelią, tad, belieka apie tai pasakoti muzika. Tie, kas norės, į dainą įsigilins labiau, o kitiems tai tiesiog bus vienas iš puikaus vakarėlio hitų“, – kalba I. Jarmolenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.