Naujame Anittos klipe – erotiškos glamonės su žaviuoju „Maneskin“ lyderiu Damiano

„Maneskin“ lyderis Damiano Davidas (24 m.) nusifilmavo erotiškame brazilų atlikėjos Anittos (30 m.) klipe „Mil Veces“. Aistringas ir žadą atimantis klipas pakurstė gerbėjų kalbas apie santykius, rašo „People“.

D.Davido soc. tinklų  nuotr.
D.Davido soc. tinklų  nuotr.
D.Davido soc. tinklų  nuotr.
D.Davido soc. tinklų  nuotr.
D.Davido soc. tinklų  nuotr.
D.Davido soc. tinklų  nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 24, 2023, 10:40 AM, atnaujinta Oct 24, 2023, 10:48 AM

Anittos naujausias kūrinys pranoksta iki tol buvusius – jame sudėti žodžiai apie santykius, išgyvenimus ir jų nepastovumą

Hitu pretenduojantis tapti naujausias kūrinys „Mil Veces“ pasauliui patiekiamas ant lėkštutės kartu su itin aistringu vaizdo klipu, kurį režisavo režisierius Jacksonas Tisi. Rodos, režisieriui puikiai pavyko šį muzikinį klipą paversti tikrus jausmus atvaizduojančiu kūriniu, o atlikėjams Anittai ir D.Davidui suvaidinti aistringą porą.

Dainininkė Anitta patvirtina, kad naujasis muzikinis klipas išties pranoksta lūkesčius. Kartu, šis darbas jai dovanojo nuoširdžią draugystė su D.Davidu.

„Muzikinis vaizdo klipas neabejotinai kupinas seksualumo! Aistringas, dinamiškas, estetiškai gražus. Dirbti su Damianu buvo išties lengva ir gera. Taip pat džiugina mintis, kad per filmavimus jis tapo tikru draugu. Taip pat mane džiugina galutinis rezultatas ir tikiuosi, kad jis patiks visiems“, – komentavo atlikėja.

Tiesa, kupinas nuogybių, aistringas ir labai atviras vaizdo klipas socialiniuose tinkluose netruko paskatinti diskusijų, kad galimai tarp Anittos ir Damiano Davido užsimezgė romantiniai ryšiai. Visgi į šiuos gandus abu atlikėjai sureagavo atsakydami šmaikščiais komentarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.