Populiariame TV šou sužibėję „Kūjeliai“ kviečia į koncertus Kaune ir Vilniuje

Pirmasis šių metų pusmetis folko grupei „Kūjeliai“ buvo ypač aktyvus: organizuotas Kovo 11-osios festivalis „Pavasario linksmybės“, įrašytos naujos dainos, dalyvauta šeimų muzikiniame TV projekte „Du balsai – viena širdis“, keliauta į JAV vykusį festivalį, o kur dar mokslai užsienyje.

„Kūjeliai“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Kūjeliai“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 3:05 PM, atnaujinta Jun 15, 2018, 3:08 PM

 

Vis dėlto broliai Andrius ir Julius Vaicenavičiai sako, kad jau labai pasiilgo savo solinių koncertų ir nuoširdaus bendravimo su publika, tad labai laukia birželio 20 ir 21 dienų.

 

„Kūjeliai“ – lietuviško folko grupė, gyvuojanti jau septynerius metus. Per tą laiką vaikinai savo muzika, nuoširdžiu bendravimu, spinduliuojama teigiama nuotaika ir energingais pasirodymais jau spėjo užsitarnauti publikos dėmesį ir įgyti ištikimų gerbėjų būrį.

 

Grupės branduolį sudaro broliai Andrius ir Julius Vaicenavičiai. Koncertų metu prie jų prisijungia bosistas Julius Bakanauskas, bandža grojantis Antoni Silvestrovič, armonika – Mikas Dominas ir būgnais – Dovydas Stoškus.

 

Grupės nariai įsitikinę, kad jų kuriama muzika, tęsianti  folkloro tradicijas, yra įdomi ir jauniems žmonėms. Tą rodo į koncertus susirenkanti publika, kuri susivienija tikroms linksmybėms. O jų tikrai netrūks birželio pabaigoje, nes birželio 20 dieną grupė koncertuos Vilniuje „Vasaros terasoje“, o kitą dieną – birželio 21 dieną – Kaune, „Adform kiemelyje“.

 

„Pasirinkome surengti koncertus po atviru dangumi, nes manome, kad tokiuose koncertuose būna ypatinga atmosfera – jauku, nuoširdu ir tikra. Lyg sėdėtume su draugais prie laužo vakare. Vis dėlto tikimės, kad oras mums irgi bus palankus“, – šypsosi Julius Vaicenavičius.

 

Kodėl grupė pasirinko surengti savo koncertus birželio pabaigoje? „Galvojame, kad tai puikūs laikas, kai studentai jau baigia sesiją, moksleiviai jau švenčia vasaros atostogas, o visi kiti įsibėgėja džiaugtis vasara. Tad koncertai yra puiki proga švęsti muziką, vasarą ir bendrystę“, – sakė Andrius Vaicenavičius.

 

Koncertuose „Kūjelių“ gerbėjų laukia ne tik laiko patikrintos dainos, bet ir jų premjeros. Taip pat ir ypatingi svečiai. Kas jie tokie? Atsakymas į šį klausimą birželio 20 dieną 19 val. Vilniuje, „Vasaros terasoje“ ir birželio 21 dieną 19 val. Kaune, „Adform kiemelyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.