Sveikinimai Andriui Mamontovui nesibaigia: pradžiugino įspūdinga muzikantų staigmena

Trečiadienį žinios apie Andrių Mamontovą užplūdo ir internetą, ir televizijos kanalus – dainininkas ir muzikantas, kuriam sukako 50 metų, sulaukė gausybės sveikinimų.

Andrius Mamontovas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2017, 3:03 PM, atnaujinta Aug 24, 2017, 3:36 PM

Jie nesibaigia, ir gimtadieniui praėjus. Ketvirtadienį dainininką pradžiugino internete atsiradęs vaizdo klipas, kuris jam tapo didžiule staigmena.

Šiame klipe vieną žymiausių A.Mamontovo dainų „Kitoks pasaulis“ atlieka būrys jaunesnės kartos dainininkų - „Kamanių šilelis“, Raminta Naujanytė-Bjelle, „Garbanoto bosisto“ vokalistas Šarūnas Joneikis, Kazimieras Likša, Vidas Bareikis ir kiti.

Šios idėjos autoriai ir vieni atlikėjų – grupė „Kūjeliai“, subūrusi muzikantus, neabejingus A.Mamontovo kūrybai.

Muzikantai norėjo padėkoti už nuolatinę A.Mamontovo paramą ir įkvėpimą muzikos pasaulyje. „Andrius yra mums visiems labai svarbus – ne tik kaip muzikantas, bet ir kaip draugas. Muzikos pasaulis yra kitoks vien dėl jo!“ - pasakoja Andrius Vaicenavičius iš grupės „Kūjeliai“.

Įraše muzikantai nesidrovi išreikšti padėkas ir smagius prisiminimus. Atlikėja Bjelle dėkoja A. Mamontovui už gyvenimiškus patarimus, Kazimieras Likša dėkoja už pokalbius prie kavos, Vidas Bareikis ir "Kamanių šilelis" pasakoja, jog Andriaus muzika padarė labai didelę įtaką jų kūrybai, o „Kūjeliai“ prisimena kartu koncerte atliktą dainą.

Muzikinio klipo iniciatoriai „Kūjeliai“, pasidabinę drobiniais marškiniais, persirišę gitaras tautinėmis juostomis, gyvenime ir koncertuose siautėja lyg rokenrolo koncerte. Grupė neseniai išleido debiutinį albumą "Pavakarokim". Gyvai juos galite išgirsti rugsėjo 1 d., 19 val., Vinco Kudirkos aikštėje, Vilniuje.

„Jau galvojau, kad gimtadienis praėjo - labas kasdienybe, tipo.....ir tada pamačiau tai. Ar tikrai aš buvau toks geras berniukas, kad to nusipelniau?“ - nudžiugęs vaizdo klipą pakomentavo A.Mamontovas.

Lietuvos atlikėjų sudainuotas kūrinys „Kitoks pasaulis“, skirtas A.Mamontovo jubiliejui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.