„Aš priėmiau juos išskėstomis rankomis, nepaisant to, kad žadėjau mažinti dramų savo gyvenime“, – sakė ji.
Pasak straipsnio autorės, „Drama burger“ – madinga vieta su įnoringais Davido Schiesserio piešiniais. Ant stalų – mažos krištolo vazos, o vynas patiekiamas labai aukštose krištolinėse taurėse. Didelis dėmesys skiriamas muzikai – kiekviena daina geresnė už prieš tai buvusią. Tačiau programėlė „Shazam“ nepadės tų dainų atrasti, kadangi jos nėra žinomos, o dar ir lietuviškos.
Kritikė giria ir patiekiamo alaus sąrašą, jame – nuo mėgstamų vietinių JAV gėrimų iki europietiško kultinio alaus. Tačiau svarbiausia – maistas. Geriausias sumuštinis – visai ne mėsainis. Tai – plonai supjaustyta mėsa, dedama į minkštą bandelę su stipraus skonio garstyčių ir majonezo padažu, raudonaisiais svogūnais bei skoningais marinuotų agurkėlių grežinėliais. Mėsa pati savaime puiki, ji švelni, bet traški. Ji ruošiama maždaug vieną savaitę: tiek laiko ji marinuojama, rūkoma, švelniai verdama kelias dienas tam, kad tekstūra būtų puiki.
„Galėčiau tęsti apie mėsainius. Vieni – su egzotiškais gruziniškais prieskoniais, kiti – su skoninga mėsa. Jie įsimintini dėl švelniai apkeptų pomidorų, svogūnų ir avokado“, – rašo L.Reiley.
Bulvytės ir kiti patiekalai taip pat verti pagyrimo.
Buvo išragautos visos siūlomos bulvyčių rūšys – plonosios saldžiųjų bulvių, didesnės, dvigubai apkeptos belgiškos ir kaimiškai paskrudintos plonosios bulvytės. Visos jos – puikios ir patiekiamos su naminiu kečupu ir majonezu, kurių skonis toks stiprus ir išsiskiriantis, kad galima netgi sekundėlei įsivaizduoti, ką reiškia gyventi Vilniuje.
Autorės teigimu, didžiausias minusas – mašinų stovėjimo aikštelė. Jame – tik apie keliolika vietų.
Parengė Kristina Rancaitė