B. Nicholson ir O. Bložienė uždaro savo restoraną „Jurgis ir drakonas“: „Turim sakyt Kaunui sudie!“ (3)

2024 m. rugsėjo 29 d. 17:22
Lrytas.lt
„Labai gaila, bet, deja, turim sakyt Kaunui sudie!“ – taip rašoma „Jurgis ir drakonas“ feisbuko paskyroje. Apie užsidarantį restoraną buvo pranešta šeštadienį.
Daugiau nuotraukų (3)
„Senamiestis labai nutilo ir tiesiog jau neturi tiek svečių, kad galėtų gyvuoti – spalis paskutinis mėnuo – Ateikit! Lauksim!“ – teigiama socialinio tinklo įraše.
Garsios žurnalistės, laidų vedėjos Beatos Nicholson ir sesės Odetos Bložienės restoranų tinklas „Jurgis ir drakonas“ iki šiol Kaune turėjo vieną restoraną, tačiau Vilniuje veikia dar trys vietos, kur gyventojai ir miesto svečiai gali paragauti picų ir kitų patiekalų.
B.Nicholson portalui Žmonės.lt atskleidė, kodėl nuspręsta uždaryti restoraną, veikiantį Kaune.
„Kaune labai sumažėjo srautas dėl antrus metus remontuojamo senamiesčio. Mes nesame pačioje Laisvės alėjoje, o visas gyvenimas vyksta ten.
Esame mažoje senamiesčio gatvėje, o pasikeitus tvarkai dėl įvažiavimo, visai sumažėjo srautai. Nusprendėme, kad negalime veikti nepelningai“, – teigė B.Nicholson.
restoranasuždarymasKaunas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.