Prasidėjo praktinė konferencija verslui „Tvarumo planas“

2024 m. rugsėjo 12 d. 13:04
Lrytas.lt
Lietuvos verslui reikalingas aiškus tvarumo planas, padedantis suvokti, nuo ko pradėti ir kuria kryptimi eiti, kad tvarumas taptų ne prievole, o naudos ir konkurencingumo garantu. Apie tai šį ketvirtadienį ir penktadienį Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO diskutuoja praktinės konferencijos verslui „Tvarumo planas“ dalyviai.
Daugiau nuotraukų (18)
Konferencijos metu į klausimus atsako kompetentingi tvarumo ekspertai, bankų ir valdžios institucijų atstovai, auditoriai, patyrę tvarumo vadovai ir komunikacijos specialistai.
Ką būtina padaryti jau šiandien ir kokie pokyčiai žadami artimiausioje ateityje? Kokie didžiausi stabdžiai žengiant tvarumo keliu ir kaip juos įveikti? Kas gali padėti verslui tvarume? Kokių klaidų galima išvengti? Kaip žingsnius tvarios organizacijos link vertina skirtingų Lietuvos verslų atstovai?
Konferencijoje savo įžvalgomis taip pat dalinasi Kristina Meidė, „LTG Link“ vadovė, nepriklausoma valdybų narė Orijana Mašalė, Lietuvos pramoninkų konfederacijos prezidentas Vidmantas Janulevičius, MAXIMA GRUPĖS tvarumo vadovas, Kirilas Sanko ir daugelis kitų.
Bilietus į dviejų dienų konferenciją, kurią organizuoja LITEXPO ir tvarumo konsultacijų bendrovė ENOUGH, platina Kakava.lt – https://kakava.lt/pirkti-bilietus/8511/15730.
TvarumaskonferencijaLitexpo
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.