Prekybos tinklas kreipėsi į pirkėjus: jei įsigijote šias dešreles, turėtumėte jas grąžinti atgal (5)

2024 m. rugsėjo 6 d. 17:50
Lrytas.lt
Prekybos tinklas „Maxima“ kreipėsi į pirkėjus su prašymu: jei įsigijote virtas „Samsono“ pieniškas dešreles, kurios galioja iki rugsėjo 12 dienos, jas turėtumėte grąžinti atgal. Aiškėja, jog šios dešrelės laikomos suklastotomis.
Daugiau nuotraukų (1)
Pasak „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovės Indrės Trakimaitės-Šeškuvienės, tą padaryti pirkėjai gali nuo rugsėjo 3 iki 16 dienos.
„Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba tikrino jūsų minimas dešreles ir nustatė, kad jose aptikta vištienos DNR. Šioms dešrelėms gaminti naudojamos kiaulienos ir jautienos žaliavos – dėl šios priežasties, radus vištienos DNR, jos laikomos suklastotomis“, – lrytas.lt teigė prekybos tinklo atstovė.
„Gavome tiekėjo išaiškinimą ir patikinimą, kad ėmėsi veiksmų, kad ateityje panašių situacijų būtų išvengta. Vadovaudamiesi Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos nurodymais, nedelsiant reagavome ir mes. Minėto galiojimo dešreles pašalinome iš prekybos ir jas sunaikinome bei pradėjome prekių susigrąžinimą iš pirkėjų – pastatėme parduotuvėse stendus su informacija klientams“, – pridūrė I.Trakimaitė-Šeškuvienė.
Kaip nurodoma prekybos tinklo parduotuvėse esančiuose stenduose, tie pirkėjai, kurie įsigijo minimas dešreles, su pirkimo kvitu ar kita prekės įsigijimo faktą patvirtinančia informacija turėtų kreiptis į „Maximos“ parduotuvių administraciją, skambinti nemokama informacine linija 8800 200 50 ar rašyti el. paštu klientai@maxima.lt dėl pinigų grąžinimo.
MaximadešrelėsSamsonas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.