Legendinę Nidos vietą pamėgę lankytojai braukia ašarą: ilgamečiui barui ši vasara buvo paskutinė (1)

2024 m. rugsėjo 6 d. 10:34
Lrytas.lt
Šis vasaros sezonas legendiniam Nidos sumuštinių barui „Kaštonas“ buvo paskutinis. Miesto gyventojų bei svečių pamėgta vieta duris užvėrė visiems laikams.
Daugiau nuotraukų (10)
Kaip pranešė portalas „Kas vyksta Neringoje“, paskutinieji baro lankytojai buvo aptarnauti praėjusį šeštadienį, darbuotojai tąsyk sudaužė šampano sklidinas atsisveikinimo taures.
„Gaila, labai gaila, tačiau yra pradžia, visada būna ir pabaiga.
Žinote, mus taip jau uždarinėja septyneri metai. Šįkart sakė, kad tikrai. Bet… Viltis miršta paskutinė, dar mažą vieną procentą palieku, kad viskas bus kitaip“,– portalui „Kas vyksta Neringoje“ sakė baro vadovė Roberta Mikulskytė.
Tiesa, dėl šios žinios liūdėjo ne tik darbuotojai, bet ir ne vienas lankytojas. O kasmet į Nidą aplankyti baro atvažiuojantis vyriškis, anot vienos iš darbuotojų, sužinojęs apie užsidarymą, vos neapsiverkė.
Apie tai, kad baras visiems laikams gali užverti duris, šių metų balandį rašyta ir lrytas.lt portale. Kaip teigė Neringos meras Darius Jasaitis, miesto centre suplanuotos daugiafunkcinio viešbučio komplekso „Marina Nida“ statybos. Pastarosios palies daugelio pamėgtas vietas, o viena jų ir yra „Kaštonas“.
„Vietoj „Kaštono“ tikrai stovės vienas iš naujojo komplekso pastatų. Nežinau ar „Kaštonas“ ieškos kitos vietos, bet suprantame, kad „Kaštonas“ yra dvasia ir visas „vaibas“: jaunimas, vanduo, šalia esantis laivelis. Kad ir kaip būtų liūdna, jie turės ieškoti kitos vietos. Jeigu ne, tai bus dar vienos geros vietos pabaiga“, – tąkart sakė D.Jasaitis.
 
KaštonasbarasNida
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.