Nuo rugsėjo darbus pradės nauja „Via Lietuva“ valdyba

2024 m. rugpjūčio 26 d. 13:11
Nuo rugsėjo ketverių metų kadencijos darbą pradės nauja akcinės bendrovės „Via Lietuva“ valdyba. Į ją išrinkti 3 nepriklausomi valdybos nariai ir vienas Susisiekimo ministerijos atstovas.
Daugiau nuotraukų (1)
„Bendrovė valdo net 21 tūkst. km valstybinės reikšmės kelių ir šiuo metu įgyvendina daugybę svarbių strateginių valstybės projektų, tad pagrindiniai mano lūkesčiai naujajai valdybai – padėti sklandžiai ir suplanuotais terminais juos pabaigti, užtikrinti efektyvų lėšų planavimą ir investavimą, išnaudoti visas papildomų lėšų pritraukimo galimybes“, – teigė susisiekimo ministras Marius Skuodis.
Kaip skelbia ministerija, iš viso nepriklausomų valdybos narių atrankai dokumentus pateikė 47 kandidatai. Nepriklausomų narių atranką laimėjo Liudas Liutkevičius, Tadas Jagminas ir Rūta Butautaitė Pivoriūnienė. Valdyboje taip pat toliau tęs veiklą Susisiekimo ministerijos deleguota atstovė Agnė Amelija Mikalonė.
„Tikiuosi, kad nauja valdybos komanda tęs įmonės transformaciją ir padės visą valstybinių kelių plėtros ir priežiūros sistemą pakelti į dar aukštesnį kokybinį lygį“, – pažymėjo ministras.
Naujai paskirti valdybos nariai artimiausiame valdybos posėdyje išsirinks valdybos pirmininką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.