Aidint platformos „Contribee“ skandalui, A. Tapinas socialiniame tinkle atskleidė, kur keliasi Laisvės TV (2)

2024 m. rugpjūčio 13 d. 20:13
Lrytas.lt
Prokuratūrai vykdant su sutelktinio finansavimo platforma „Contribee“ susijusį tyrimą, apie susiklosčiusią situaciją visuomeninkas Andrius Tapinas dar kartą pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Visuomenininko teigimu, tai jau paskutinis įrašas apie šią platformą, o jis pats koncentruosis ten, kur toliau kelsis Laisvės TV.
Daugiau nuotraukų (3)
Laisvės TV pasirinko dvi platformas: „KoFi“ ir „Substack“. 
„KoFi“ – tai alternatyva „Patreonui“ su mažesniais mokesčiais ir, regis, jokių ryšių nei su rusija, nei su kitomis nesąmonėmis neturinčia vadovybe.
„Substack“ jau pusantrų metų A. Tapino naudojama platforma, kuri turi papildomų funkcijų ir galės suteikti Laisvės TV rėmėjams papildomos naudos.
„Dalyvaudamas tiesioginėse laidose su „Contribee“ atstovais, Skirmantu Malinausku, advokatais, investuotojais, sužinojau daug dalykų. Kad mes su Malinausku esame susimokę ir veikiame prieš „Contribee“. Kad atsidūrusiai didžiausioje reputacinėje krizėje „Contribee“ likę kūrėjai siunčia galybę palaikymo žinučių ir netgi ateina naujų. Tiesa, „Contribee“ direktorius neįvardijo nė vieno tokio kūrėjo.
Kad pinigus pasisavinęs „Contribee“ akcininkas vėliau suformino paskolos sutartį pats su savimi. Kad yra advokatų, kurie iš savo įmonės gali paskolinti didelę pinigų sumą, kad pinigus pasisavinęs žmogus grąžintų padarytą nuostolį, bet už tai pasiims jo namą.
Tas pats advokatas gali perimti laidos vedimą į savo rankas ir pradėti uždavinėti suderintus klausimus šalia sėdinčiam savo klientui“, – feisbuke rašė A. Tapinas.
 
Andrius TapinasSkaidrinamContribee
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.