Visos prekės mokyklai – po vienu stogu

2024 m. rugpjūčio 9 d. 09:00
Kiek paplonės piniginė norint išleisti vaiką į mokyklą? Toks klausimas, vasarai skaičiuojant paskutines savaites, jau sukasi daugelio tėvų, auginančių mokyklinio amžiaus vaikus, galvose. „Tai priklauso nuo to, kokias prekes pirksime. Tačiau išleisti vaiką į mokyklą tikrai gali užtekti ir 100 eurų. O tiems, kurie se– ka akcijas ir nuolaidas, – ir dar mažiau“, – „Lietuvos rytui“ sakė prekybos tinklo „Norfa“ pramoninių prekių grupės vyriausioji vadybininkė Rita Povilauskienė.
Daugiau nuotraukų (2)
Klausimą, kiek kainuos apipirkti atžalą mokslo metų pradžioje, R.Povilauskienė girdi itin dažnai. Specialistė atvira – prekių yra ir brangesnių, ir pigesnių, tad čia pagal savo kišenę gali apsipirkti kiekvienas.
Pasak jos, „Norfos“ parduotuvėse mokyklinių prekių pasirinkimas išties platus, todėl čia sau tinkamų priemonių ras ir tie, kurie ieškos geresnės kokybės, ir bazinio krepšelio mokiniui pirkėjai.
Europos valstybėse pagamintos prekės kiek brangesnės, tačiau šiose parduotuvėse yra ir importuotų iš Azijos šalių, tad šios prekės – pigesnės.
Kasmet – naujas dizainas ir mados
Kelionė į parduotuves apsipirkti mokslo metams gali tapti ne galvos skausmu tėvams, o smagia pramoga prieš Rugsėjo 1-ąją kartu su savo atžala.
Mat kasmet skirtingas populiariausio dizaino prekes „Norfos“ tinklui renkanti R.Povilauskienė stengiasi, kad lentynose savo mėgstamų herojų ar spalvų rastų visi – ne tik pradinukai ir vyresnių klasių moksleiviai, bet ir studentai.
Gausu prekių ir darželinukų ar priešmokyklinukų poreikiams – čia visada rasime ne tik flomasterių ar pieštukų, bet ir piešimo popieriaus, liniuočių, trintukų, piešimo dažų bei daugelio kitų prekių, kurių kasdien reikia visiems – nuo darželinuko iki studento.
Su vaiku peržiūrėję priemones, kurios liko po praėjusių mokslo metų, pasidarę tikslų reikiamų papildyti priemonių sąrašą ir neskubėdami, apgalvoję pirkinius artimiausioje „Norfos“ parduotuvėje ne tik išvengsime dramų dėl galbūt netinkamo paveiksliuko ant sąsiuvinio ar penalo, bet ir įtrauksime būsimą pradinuką į pasiruošimo procesą, ugdysime atsakomybę ir mokysime jį ekonomikos pagrindų.
Siūlo stebėti nuolaidas
Kad Rugsėjo 1-osios šventė ir pasiruošimas jai netaptų galvos skausmu ne tik tėvams, bet ir vaikams, prekybos tinklų „Norfa“ pramoninių prekių grupės vyriausioji vadybininkė siūlo pagrindines mokyklai reikalingas prekes įsigyti jau dabar, neskubant ir po truputį, o ne verčiantis per galvą paskutinėmis rugpjūčio dienomis.
„Norfos“ parduotuvėse artėjant mokslo metams bus skelbiamos įvairios akcijos atskiroms mokyklai aktualių prekių grupėms.
„Tėveliams tereikia stebėti parduotuvės nuolaidas, kurios yra skelbiamos ir internete. Taip pat neužmiršti pasižiūrėti ir „Norfos“ leidinio, kurį galima rasti kiekvienoje parduotuvėje.
Rugpjūtį čia taip pat galima surasti daug prekių su akcijomis – mūsų parduotuvėse akcijos ir nuolaidos jau prasideda. Tokiu būdu ruošiant vaiką mokyklai tikrai galima sutaupyti nemažas pinigų sumas.
Tad tėveliams siekiant sutaupyti tikrai nereikia laukti rugsėjo ir tikėtis, kad norimas daiktas ar priemonė vis dar lauks jų parduotuvių lentynose. Kai prasideda nuolaidos, gerokai išauga ir pardavimas.
Vis dėlto yra dalis prekių, kurių mokslo metams įsibėgėjus jau nepildysime. Tad rugsėjį jų gali tiesiog nebebūti. Pagal ankstesnę patirtį galiu pasakyti, kad labiausiai prieš mokslo metų pradžią perkami sąsiuviniai, įvairios rašymo ir piešimo priemonės.
Pelnytai didžiuojamės tuo, jog atėjęs į mūsų parduotuvę bet kuriame Lietuvos kampelyje žmogus tikrai ras viską, kad vaikas laimingas ir tinkamai pasiruošęs galėtų keliauti į mokyklą.
Norint aprūpinti mokinius reikiamomis priemonėmis tikrai nebūtina ieškoti didžiausios „Norfos“ parduotuvės – mokyklinių kanceliarinių prekių yra visose.
Skirtumas tik toks, kad didžiosiose parduotuvėse rasime platesnį asortimentą, didesnę prekių įvairovę. Vis dėlto ir mažose – L bei S lygio parduotuvėse mokyklinio sezono metu pardavinėjame būtiniausias prekes: rašymo, piešimo priemones, sąsiuvinius“, – pasakojo pramoninių prekių grupės vyriausioji vadybininkė.
Ruošiasi iš anksto
Už mokyklines prekes „Norfos“ parduotuvėse visoje Lietuvoje atsakinga R.Povilauskienė neslepia – naujiems mokslo metams ji su kolegomis pradeda ruoštis jau prieš Naujuosius metus. Mat tuomet formuojami užsakymai ateinančių mokslo metų pradžiai.
Šiandien vadybininkė rami – visos užsakytos mokyklinės prekės jau sandėlyje ir jau vasarą pradėjo po truputį keliauti į parduotuves. Didelės mokyklinių prekių ekspozicijos „Norfos“ parduotuvėse būna jau rugpjūčio mėnesį.
„Kasmet rugpjūtį, prieš mokslo metų pradžią, mokyklinių prekių asortimentas „Norfos“ parduotuvėse tikrai iš esmės padidėja.
Svarbu paminėti, kad kai kurios prekės atvežamos tik vieną kartą per metus ir daugiau jų nepapildoma. Tai dažniausiai kolekcijos, kurios gaminamos specialiai vienam sezonui.
Yra ir nuolatinis asortimentas, kuriuo prekiaujame visus metus. Prieš mokslo metų pradžią į parduotuves jų atvežame kur kas didesnį kiekį, kad užtektų visiems, skubantiems apipirkti vaikus, nesvarbu, ar jis ikimokyklinukas, ar studentas“, – pasakojo R.Povilauskienė.
Įtinka įvairiam skoniui
Daug metų su mokyklinėmis prekėmis dirbanti „Norfos“ prekybos tinklo vadybininkė neslepia – ne paslaptis, kad darželinukams ir pradinukams norisi priemonių su animaciniais herojais, gyvūnais ar kitokiais smagiais paveiksliukais, paaugliams taip pat itin svarbios jų mados tendencijos, ne tas pat, kokiame bloknote ar sąsiuvinyje žymėtis svarbius dalykus, ir studentams.
Kaip įtikti visų skoniui? R.Povilauskienei pavyksta nepasiklysti vaikų mados džiunglėse ir kasmet mokiniai – ir maži, ir vyresni – džiaugiasi kuprinėmis, penalais, pieštukinėmis ir kitomis mokyklinėmis prekėmis bei priemonėmis su mėgstamais ar tuo metu populiariais herojais.
„Mokyklinės prekės su pamėgtais animaciniais herojais populiarios tarp mažesnių mokinukų, daugiausia tarp pradinukų. Turime ir kanceliarinių prekių mažiausiems – darželinio amžiaus vaikams.
Tai mažos kuprinės, spalvoti pieštukai, flomasteriai, tinkantys tokio amžiaus vaikams. Vyresni gali surasti mokyklinių prekių atsižvelgdami į tuo metu vyraujančias mados tendencijas.
Asortimentą mes formuojame ir pagal amžiaus grupes – pradinukams, paaugliams, studentams, ir pagal lytį – berniukams ir mergaitėms“, – sakė specialistė.
Kuprinės ir darželinukui, ir studentui
Vienas brangiausių ir atsakingiausių pirkinių mokyklai – kuprinė. Tėvams norisi, kad ji būtų ne tik graži vaikui, bet ir patogi, tinkamo dydžio, paminkštintais dirželiais, sutvirtinta nugara.
„Kuprinių pasiūla mūsų tinklo parduotuvėse išties didelė. Esu tikra, kad „Norfos“ parduotuvėje kiekvienas suras tai, ko jam reikia. Prekiaujame įvairių dydžių kuprinėmis – nuo tinkamų darželinukui iki patogių studentams.
Pirkėjams galime pasiūlyti ir pradinukams aktualių kuprinių su animaciniais herojais, su įvairiais piešiniais, languotų ir vienspalvių – šios dažniau aktualesnės vyresnių klasių moksleiviams.
Kuprinių kainos įvairios ir priklauso nuo parametrų: pigiausia „Norfos“ parduotuvėje kainuos vos keliolika eurų, o brangiausia, itin kokybiška, atsieis kelis kartus brangiau“, – pasakojo pramoninių prekių vadybininkė.
Penalai – nuo kelių eurų
Dar viena itin svarbi prekė mokslo metams – penalas arba pieštukinė. Nors, pasak specialistės, pieštukinę su priemonėmis pirkti apsimoka labiau, ne visada tai yra tikslinga. Mat ne kiekvienais metais visas priemones reikia atnaujinti. Juk kai kurios lieka iš praėjusių mokslo metų, ką nors vaikas gali paveldėti iš vyresnio brolio ar sesers, o kai kurios priemonės puikiai gali būti naudojamos net kelerius metus iš eilės.
„Penalų asortimentą turime tikrai didelį ir, tikiu, ir šiais metais galėsime įtikti visiems skoniams ir norams. Turime ir jau su priemonėmis, ir be jų, ir atverčiamų, ir vieno skyrelio.
Aukštos kokybės penalus vežamės iš Vokietijos („Brunnen“ prekės ženklo), turime ir pigių pieštukinių, pagamintų Azijos šalyse. Pigiausia pieštukinė „Norfos“ parduotuvėse kainuoja vos kelis eurus, o brangiausios su priedais – keliolika eurų“, – „Lietuvos rytui“ sakė R.Povilauskienė.
Ir mokyklai, ir būreliams
Sąsiuvinių įvairove „Norfa“ taip pat pasirūpino: čia rasime sąsiuvinių linijomis ir langeliais, A5, A4 formato. Be to, čia lengviau atsikvėps ir tėvai, šiemet pirmą kartą savo atžalas išleidžiantys į mokyklą, – yra ir sąsiuvinių su specialiomis linijomis, ir su didesniais langeliais pirmos ir antros klasių mokinukams. Tiesa, sąsiuviniai, pagaminti Europoje, kiek brangesni, bet jie pasižymi ir kiek geresne kokybe. Pigesni – iš Kinijos.
„Norfos“ lentynose rasime ir įvairių užrašų knygelių, įvairaus storio ir formato sąsiuvinių, muzikos sąsiuvinių bei sąsiuvinių, skirtų žodynėliams.
Sąsiuviniai, įvairios rašymo, piešimo priemonės (nuo pieštukų iki guašo), klijai, braižymo priemonės, popierius (spalvotas popierius, spalvotas ir baltas kartonas), piešimo sąsiuviniai ir įvairių formatų popierius, pieštukinės, kuprinės, plastilinas, žirklės, biuro kanceliarija – „Norfos“ parduotuvėse, ypač didžiosiose, tėvai ar patys mokiniai ras tikrai viską, ko jiems gali prireikti mokykloje, namuose ir būreliuose.
kuprinėNorfaKo reikia mokyklai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.