„Perlas Finance“ turi naują vadovą

Finansinių paslaugų bendrovė „Perlas Finance“ turi naują vadovą. Juo tapo Vitalijus Rakovski, iki šiol vadovavęs „Novaturo“ grupei.

„Perlas Finance“ pagrindinį dėmesį skirs tolimesniam skaitmeninių mokėjimo produktų vystymui ir plėtrai Lietuvoje ir užsienio rinkose.<br>T.Bauro nuotr.
„Perlas Finance“ pagrindinį dėmesį skirs tolimesniam skaitmeninių mokėjimo produktų vystymui ir plėtrai Lietuvoje ir užsienio rinkose.<br>T.Bauro nuotr.
V.Rakovski.<br>„Perlas Finance“ nuotr.
V.Rakovski.<br>„Perlas Finance“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 19, 2024, 9:55 AM, atnaujinta Jul 19, 2024, 9:56 AM

Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, pagrindiniai naujo bendrovės direktoriaus prioritetai bus susiję su plėtra naujose rinkose, skaitmeninių produktų vystymu bei gerųjų verslo valdymo praktikų diegimu.

„V.Rakovski turi gerą patirtį verslo plėtroje ir yra sukaupęs geros valdysenos žinių, o tai mums svarbu žvelgiant į ateitį. Jo žinios ir patirtis padės „Perlas Finance“ įveikti naujus iššūkius, leis tobulėti skaitmeninėje srityje, sėkmingai plėstis naujose rinkose“, – sakė „Perlas Finance“ valdybos pirmininkas Mindaugas Marcinkevičius.

Pasak naujojo vadovo, „Perlas Finance“ pagrindinį dėmesį skirs tolimesniam skaitmeninių mokėjimo produktų vystymui ir plėtrai Lietuvoje ir užsienio rinkose.

„Norint užtikrinti tvarų rezultatų augimą papildomą dėmesį skirsiu gerajai valdysenai, kompetencijų augimui, atitikties funkcijos stiprinimui“, – planuoja bendrovės vadovas.

Iki pradėdamas dirbti „Perlas Finance“, V.Rakovski vadovavo „Novaturo“ grupei. Anksčiau jis užėmė vadovaujančias pareigas „Ignitis group“, „Ernst & Young“, „Maxima Grupė“ bei kitose bendrovėse, taip pat šiuo metu eina nepriklausomo valdybos nario ir pirmininko pareigas LTG Cargo įmonėje.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.