algis

2024-07-14T18:40:28.338Z

Na reik būt visišku maurici,kad taip kliedėt.Mąstantys ir norintys alkoholio maloniai pagurkšnoti čia nepirks už užkeltas kainas.Nebepamenu kada teko pirkt.Na tik alaus deja čia už kosmoso kainų aukštį.Pvz degtinė "Konkerkorva"1l.mūsuose apie 20€,o pas brollatvius14,45"Depo" prekybcentre.Ir šiaip visa degtinė Latvijoje žyyymiai pigiau nei pas mus"kovojančioje"su pijokais valstybėje.O kur dar"importas"iš kitų euro valstybių?O kur dar"grūdo kraujo"lašelinės budu išgaunamas alkoholis.Žodžiu įvairiems mauricams ir kitiem ekojobistams,kaip ir valstybės dalbajobams belieka tik plot katučiu ir tikėt skleidomais vėjais.Kelkit kelkit kainas tikėdamiesi"mažesnio"vartojimo ir didesnio biudžeto.Bet pamąstykit,kaip nevartot kai tokie dalbajobai esa valdžioje.Blogai kuomet parazitų"sunaikinimui"nėra galimybių dabar,o reik laukt iki kitų rinkimų.Baigiau.

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.