„Traidenio“ inovacijos: tūrio talpos eksportuojamos į Honkongą

Ar žinojote, kad UAB „Traidenis“ gamina ne tik nuotekų valymo įrenginius, bet ir individualias tūrio talpas, keliaujančias net į Honkongą? Tai – dar viena sėkmė lyderiaujančios stiklaplasčio talpų gaminimo įmonės. Individualiems poreikiams pritaikytos „Traidenio“ tūrio talpos nuo šiol naudojamos ir šiame dinamiškame, sparčiai besivystančiame mieste.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 10, 2024, 9:54 AM

Pažangūs sprendimai – kelias į sėkmę

„Traidenis“ jau seniai kuria ir gamina aukštos kokybės stiklaplasčio talpas, pritaikytas specifiniams klientų poreikiams. Įmonės naudojamos pažangiausios technologijos – kryžminio vyniojimo ir purškimo metodai – užtikrina gaminių ilgaamžiškumą bei patikimumą. Šios inovacijos leidžia pasiūlyti talpas, atsparias dideliems mechaniniams ir cheminiams poveikiams bei temperatūros svyravimui.

Pasiūla Honkongui

„Traidenio“ tūrio talpos, pagamintos pagal konkrečius klientų poreikius, puikiai atliepia šio dinamiško miesto reikalavimus. Įmonė gamina įvairių tipų talpas, skirtas ne tik vandens ir kitų skysčių saugojimui, bet ir nuotekų valymui bei pramoniniams procesams. Kiekviena talpa yra unikali, sukurta laikantis specifinių reikalavimų.

Platus produktų asortimentas

UAB „Traidenis“ siūlo didelį pasirinkimą įvairių tipų talpų ir valymo įrenginių. Štai keletas jų:

  • Vertikalios ir horizontalios bei požeminės ir antžeminės talpos. Šios talpos gali būti naudojamos įvairiose srityse, tap pat atstoti vandens bei kitų skysčių saugyklas.
  • Nuotekų siurblinės. Skirtos paviršinių, ūkio-buities, gamybinių nuotekų ir dumblo perpumpavimui.
  • Riebalų gaudyklės. Naudojamos kavinėse ir maisto pramonės įmonėse riebalais užterštoms nuotekoms valyti.
  • Smėliagaudės. Atskiria nuo nuotekų smėlį ir kitas mineralines medžiagas bei apsaugo mechaninius įrenginius nuo greito susidėvėjimo.
  • Naftos produktų gaudyklės. Tai – aukščiausios kokybės įrenginiai, skirti valyti naftos produktais užterštas paviršines nuotekas.
  • Pramoninių nuotekų valymo įrenginiai. Skirti valyti nuotekas buityje ir įvairiose pramonės įmonėse .
  • Priešgaisriniai rezervuarai. Vandens talpyklos, skirtos gaisrų gesinimui.
  • Akumuliacinės talpos. Naudojamos kaupti ir paskirstyti lietaus nuotekas bei šilumą įvairiose šildymo sistemose.

​Aukščiausia kokybė ir patikimumas

UAB „Traidenis“ gaminamos talpos – lengvos ir patvarios. Kryžminio vyniojimo būdu pagamintos talpos – tvirtos ir ilgaamžės.

„Traidenis“ ir toliau investuoja į naujas technologijas ir inovacijas, siekdamas išlaikyti ir stiprinti savo pozicijas globalioje rinkoje. Įmonės vadovai tiki, kad nuoseklus darbas ir aukštos kokybės standartų laikymasis leis toliau plėsti savo veiklą ir pasiekti dar didesnių aukštumų.

UAB „Traidenis“ veikla rodo, jog inovatyvūs sprendimai ir aukščiausios kokybės gaminiai lemia sėkmę ne tik vietinėje, bet ir tarptautinėje rinkoje. Į Honkongą keliaujančios „Traidenio“ tūrio talpos – puikus pažangios gamybos pavyzdys.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.