Sprendimą refinansuoti paskolas lėmė pasitikėjimą pelnęs finansų partneris

Verslas nuolat ieško būdų, kaip keičiantis aplinkybėms skolinimąsi pritaikyti prie savo poreikių ir lūkesčių. Daugiau nei 30 metų veikianti spaustuvė „Kopa“ į Raseinių kredito uniją, kuri priklauso „Kreda“ grupei, prieš keletą metų kreipėsi dėl paskolos apyvartiniam kapitalui. Sėkmingas bendradarbiavimas palaipsniui peraugo į partnerystę, o kokybiškos paslaugos, lankstumas ir įsiklausymas į kliento poreikius lėmė sprendimą – visas kitose finansų institucijose turimas paskolas – daugiau kaip 2 mln. eurų – refinansuoti šioje kredito unijoje.

Spaustuvė „Kopa“ veikia nuo 1991 metų.
Spaustuvė „Kopa“ veikia nuo 1991 metų.
Spaustuvė „Kopa“ visas kitose finansų institucijose turėtas paskolas – daugiau kaip 2 mln. eurų – refinansavo Raseinių kredito unijoje.
Spaustuvė „Kopa“ visas kitose finansų institucijose turėtas paskolas – daugiau kaip 2 mln. eurų – refinansavo Raseinių kredito unijoje.
Raseinių kredito unijos valdybos pirmininkė ir administracijos vadovė Birutė Žiūraitienė.
Raseinių kredito unijos valdybos pirmininkė ir administracijos vadovė Birutė Žiūraitienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 4, 2024, 2:58 PM, atnaujinta Jul 4, 2024, 3:24 PM

Įvertino partnerystę

Paskola, skirta ankstesniems įsipareigojimams refinansuoti, padėjo išspręsti keletą iššūkių: turėti spaudos paslaugų veiklai būtinų apyvartinių lėšų, visas paskolas valdyti iš vienų rankų, sumažinti paskolų įmokas ir efektyviai valdyti pinigų srautus.

Raseinių kredito unija, kartu su kitomis „Kreda“ grupės unijomis, plečia paslaugų spektrą ir sėkmingai prisitaiko prie narių poreikių – nuolat pasiūlo jų lūkesčius atitinkančių paskolų produktų. Gebėjimas keičiantis aplinkai prisitaikyti prie rinkos ir atliepti klientų poreikius, pasiūlyti į juos orientuotus sprendimus – svarbiausia kredito unijų stiprybė. Auganti paslaugų įvairovė, individualūs sprendimai, paslaugų prieinamumas ir pasiekiamumas, dėmesys kiekvienam klientui ir jo situacijai bei ilgalaikis bendradarbiavimas su mūsų nariais tik patvirtina, jog esame vertinami kaip patikimi finansų partneriai, prisidedantys prie sėkmingos verslų plėtros. Džiaugiamės, jog pelnėme spaustuvės „Kopa“ pasitikėjimą, ir jie pasirinko būtent mūsų uniją, o sėkmingi jos veiklos rezultatai prisidės ir prie regiono ekonomikos augimo“, – komentavo Raseinių kredito unijos valdybos pirmininkė ir administracijos vadovė Birutė Žiūraitienė.

Kaip pastebi pašnekovė, verslo paskolų refinansavimą kredito unijose klientai dažniausiai renkasi dėl kelių priežasčių: ilgesnio paskolos termino, palankesnių ilgalaikių paskolų mokėjimo grafikų, žmogiškojo santykio, gebėjimo įvertinti kiekvieno kliento situaciją, kartu spręsti verslui aktualias problemas bei pasitikėjimo, kuris finansų sektoriuje ypatingai svarbus.

Raseinių kredito unijos kliento – spaustuvės „Kopa“ – direktorius Saulius Mudėnas patvirtino: paskolos refinansavimas Raseinių kredito unijoje vyko sklandžiai – užteko suderinti sumą, sutarti dėl sąlygų ir sulaukti teigiamo atsakymo. „Abipusis pasitikėjimas, greitas procesas ir teigiama patirtis – priežastys, lėmusios mūsų apsisprendimą su Raseinių kredito unija bendradarbiauti dar aktyviau – ji tapo pagrindiniu įmonės finansų partneriu“, – komentavo S. Mudėnas.

Raseinių kredito unija priklauso „Kreda“ unijų grupei. 2023 metų duomenimis, Raseinių kredito unija ne tik „Kreda“ grupėje, bet ir Lietuvos kredito unijų rinkoje, buvo viena didžiausių pagal išduodamas paskolas klientams. Išduotų paskolų suma 2023 metais siekė 64 mln. eurų. Tai tik patvirtina, jog Raseinių kredito unija yra stabilus ir patikimas finansų rinkos dalyvis, gebantis ne tik sėkmingai konkuruoti, bet ir finansuoti solidžius projektus.

Daugiau nei dvidešimtmetį veikianti Raseinių kredito unija – viena didžiausių iš Lietuvoje veikiančių 59-ių kredito unijų pagal nuosavo kapitalo ir sukaupto rezervo dydį. Unija priklauso Jungtinei centrinei kredito unijų grupei „Kreda“ ir teikia paskolas privatiems, verslo ir žemės ūkio veiklą vykdantiems klientams, priima terminuotus indėlius bei teikia kasdienines finansines paslaugas. Raseinių kredito unija vienija apie 6300 narių.

Raseinių kredito unija aptarnauja klientus, kurie gyvena, dirba ar mokosi: Raseinių, Kauno (įskaitant ir miesto), Kėdainių, Jurbarko, Jonavos, Kaišiadorių, Prienų, Kazlų Rūdos, Šakių rajonų savivaldybėse.

Spaustuvė „Kopa“ – klientų pasitikėjimą pelniusi, aukštos kokybės spaudos segmente Lietuvoje lyderiaujanti spaustuvė, veikianti nuo 1991 metų. Šiuo metu „KOPA“ teikia spaudos ir leidinių paruošimo spaudai paslaugas, didelį dėmesį skirdama inovacijoms bei ekologiškos spaudos praktikoms gamyboje, spaudos procesų tobulinimui. Įmonė priklauso Vokietijos grafinių technologijų tyrimų asociacijai (FOGRA), Lietuvos spaustuvininkų asociacijai (LISPA) ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijai (KKPDA).

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.