Žiemą – trys nauji „airBaltic“ maršrutai: štai kur skraidins iš Rygos

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ paskelbė, kad artėjantį žiemos sezoną papildys savo skrydžių tvarkaraštį, įskaitant tris naujus maršrutus iš pagrindinio centro Rygoje (Latvija) į Insbruką (Austrija), Hurgadą ir Šarm el Šeichą (Egiptas).

„airBaltic“ žiemą pristatys tris naujus maršrutus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„airBaltic“ žiemą pristatys tris naujus maršrutus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2024, 1:46 PM

Skrydžiai į Insbruką – tai nauja „airBaltic“ skrydžių iš Rygos tinklo kryptis, kuria nuo gruodžio 22 d. bus skraidoma kartą per savaitę sekmadieniais. Insbrukas yra netoli garsių slidinėjimo kurortų, tarp kurių Sankt Antonas, Išglis ir Stubajaus ledynas. Be Vienos ir Zalcburgo, tai bus trečioji „airBaltic“ kryptis Austrijoje.

Skrydžius į Hurgadą ir Šarm el Šeichą oro bendrovė nuo šiol vykdys reguliariaisiais reisais į abi vietas du kartus per savaitę. Šių skrydžių bilietus klientai galės įsigyti tiesiogiai iš oro linijų bendrovės ir pasirinkti skrydį verslo arba ekonomine klase.

„Bendrovė „airBaltic“ toliau vertina rinkos dinamiką ir keleivių paklausą, todėl yra įsipareigojusi plėsti savo tinklą ir gerinti susisiekimą. Nustatėme galimybę išplėsti savo žiemos sezono skrydžių tinklą, pridėdami jau trečiąjį maršrutą į Austriją, patogiai įsikūrusį netoli geriausių slidinėjimo kurortų, todėl lengvai pasiekiamą žiemos sporto ir pramogų mėgėjams. Be to, pradėsime vykdyti reguliarius skrydžius į Egipto poilsio vietas, suteikdami klientams galimybę pabėgti nuo šaltų žiemos mėnesių ir pasimėgauti šiltu oru“, – teigia „airBaltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Ateinantį žiemos sezoną oro bendrovė planuoja pradėti vykdyti šešis naujus maršrutus iš Baltijos šalių – keturis iš Rygos, vieną iš Talino ir vieną iš Vilniaus. Viena iš šių krypčių – Madeira, į kurią iš Rygos bus vykdomi du savaitiniai skrydžiai.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.