Inga Ruginienė kartu su LSDP kandidatuos į Seimą

Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos pirmininkė Inga Ruginienė kartu su Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) kandidatuos į Seimą.

I.Ruginienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
I.Ruginienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Augustė Lyberytė

Jun 15, 2024, 12:02 PM, atnaujinta Jun 15, 2024, 3:04 PM

Apie tai šeštadienį LSDP konferencijoje pristatydamas partijos programą parlamento rinkimams pranešė socialdemokratas Liutauras Gudžinskas.

„Suku į politiką tikėdamasi, kad kartu mes dirbsime ne dėl reitingo taškų, bet dėl žmonių gerovės“, – LSDP nariams kalbėjo I. Ruginienė.

Apie tai, jog I. Ruginienė bus LSDP sąraše į Seimą, remdamasis gautais duomenimis skelbė naujienų portalas tv3.lt. Skelbta, jog profesinių sąjungų konfederacijos vadovė bus trečioji partijos sąraše.

Su socialdemokratais į Seimą nutarusi kandidatuoti Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos pirmininkė Inga Ruginienė neatmeta galimybės tapti oficialia partijos nare. Visgi, kandidatė į parlamentą tikina, jog kol kas – tai ankstyvas klausimas.

„Kol kas labai ankstyvas žingsnis – leiskite apsiprasti su man labai dideliu posūkiu. Vis dėlto, tai yra pirmas žingsnis į politinę karjerą“, – šeštadienį LSDP konferencijoje žurnalistams sakė I. Ruginienė.

„Pažiūrėsime, kaip seksis, koks yra žmonių palaikymas ir kiek jie nori mane matyti šioje srityje. Neatmetu, aišku, galimybės toliau svarstyti ir taip“, – teigė ji, klausiama, ar svarsto tapti LSDP nare.

ELTA primena, kad šeštadienį LSDP pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė paskelbė, kad ves partijos sąrašą į Seimą.

Rinkimai į parlamentą vyks šių metų spalio 13 d.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.