„Grigeo“ praneša apie pokyčius: jau priėmė dėl to sprendimą

Pirmadienį AB „Grigeo“ valdyba, siekdama užtikrinti efektyvesnį įmonių grupės verslų valdymą ir plėtrą, priėmė sprendimą dėl grupės struktūros pakeitimo.

„Grigeo“ priėmė sprendimą dėl grupės struktūros pakeitimo.<br>V.Skaraičio nuotr.
„Grigeo“ priėmė sprendimą dėl grupės struktūros pakeitimo.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2023, 5:03 PM

Per biržą išplatintame pranešime dėstoma, kad struktūriniais pakeitimais planuojama aiškiau suskirstyti grupės veiklą verslo segmentais, išskiriant ir suformuojant higieninio popieriaus segmentą greta jau dabar esančių pakuotės bei medienos plaušo plokščių segmentų.

Bendrovė planuoja perleisti šiuo metu vykdomą higieninio popieriaus verslą, kaip turto, teisių ir įsipareigojimų kompleksą, savo naujai steigiamai ir 100 proc. valdomai dukterinei bendrovei, o jos valdymą apjungiant kartu su Lenkijoje ketinamo įsigyti fabriko valdymu.

Dukterinei bendrovei perleidžiamo higieninio popieriaus verslo vertė bus nustatyta nepriklausomo turto vertintojo verslo vertinimo ataskaitoje. Planuojama, kad grupės struktūros pokyčiai bus įgyvendinti per 2024 m. pirmąjį pusmetį. Po verslo perleidimo, higieninio popieriaus gamyba Lietuvoje ir toliau bus vykdoma tuo pačiu adresu, kaip ir iki verslo perleidimo – Grigiškėsese.

„Grigeo“ įmonių grupę sudaro AB „Grigeo“, UAB „Grigeo Packaging“, UAB „Grigeo Baltwood“, AB „Grigeo Klaipėda“, AT „Mena Pak“, UAB „Grigeo Recycling“, SIA „Grigeo Recycling“ bei UAB „Grigeo investicijų valdymas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.