Restoranų statybos ir pasirengimo darbai Estijoje vis dar vyksta, tačiau įmonių grupė nusprendė atidėti atidarymus iki tol, kol bus saugu dirbti ir leisti laisvalaikį viešose erdvėse, o šalyse baigsis ekstremali padėtis.
„Atsižvelgiant į dabartines aplinkybes, kai virusas tarp mūsų vis dar yra ir plinta, atidėti mūsų restoranų atidarymą yra teisingas sprendimas. Su nekantrumu laukėme restoranų atidarymo ir tikėjomės, kad tai įvyks jau labai greitai, tačiau šiuo metu svarbiausia yra visų žmonių sveikata, gerovė ir saugumas,“ – sako „Tallink Grupp“ mažmeninės prekybos vadovė Katre Kõvask.
„Tallink Grupp“ įsigijo pasaulinio greitojo maisto tinklo „Burger King“ franšizę Baltijos šalims 2019 m. rudenį.
Praėjusių metų pabaigoje grupė paskelbė, kad pirmieji „Burger King“ restoranai bus atidaryti šį pavasarį Talino prekybos centruose „Rocca al Mare“ ir „Ülemiste“, o kovo mėnesį buvo paskelbta apie planus atidaryti restoranus istorinėje „Balti jaam“ traukinių stoties laukimo salėje ir prekybos centre „Lasnamäe Centrum“. Grupė visus šiuos restoranus atidaryti planuoja dar 2020 m. pirmąjį pusmetį, jeigu nepaprastoji padėtis Estijoje pasibaigs laiku ir bus galima tai padaryti. Pirmųjų „Burger King“ restoranų atidarymas Lietuvoje ir Latvijoje numatomas 2020 m. antroje pusėje.