Gamykla turėtų veikti 2021-ųjų pradžioje, teigiama įmonės pranešime.
„Gamybos pajėgumus papildys nauja gamykla Lietuvoje. Joje bus gaminamas majonezas ir kiti padažai mūsų tinklo restoranams“, – pranešime sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.
Pasak jos, šiuo metu visi „Hesburger“ padažai gaminami Suomijoje. Naujosios gamyklos plotas sieks apie 5,6 tūkst. kv. metrų, pradžioje jos pajėgumai bus apie 1000 tonų majonezo ir kitų padažų per metus.
Atidarius naująjį fabriką ir logistikos centrą, bus sukurta 20 naujų darbo vietų, kurių skaičių per penkerius metus ketinama padidinti dvigubai.
Per šiuos metus „Hesburger“ į plėtrą Lietuvoje planuoja investuoti 5 mln. eurų, atidaryti 7 naujus restoranus.
„Hesburger“ pardavimai Lietuvoje pernai siekė 29 mln. eurų – 24 proc. daugiau negu 2017 metais (23,43 mln. eurų).