Prancūzijoje buvo nutraukta „Nutella“ kremo gamyba – ieškojo klaidos

2019 m. vasario 26 d. 11:38
Dėl „kokybės defekto“ darbą penkioms dienoms atsargumo sumetimais sustabdžiusi didžiausia pasaulyje „Nutella“ gamykla šią savaitę vėl atnaujino gamybą.
Daugiau nuotraukų (1)
Prancūzijos Normandijos regione įsikūrusi gamykla šokoladinio lazdynų riešutų kremo gamybą buvo sustabdžiusi dėl įtariamo kokybės defekto gamyboje. Apie tai pranešė gamyklą valdančios konditerijos milžinės „Ferrero“ padalinys Prancūzijoje.
Pasak padalinio spaudos tarnybos, problema buvo kilusi „ankstyvaisiais proceso etapais, konkrečiai lazdynų riešutų malimo ir skrudinimo etape“.
„Nuo pirmadienio ryto gamykla vėl dirba. Veikiame 100 proc. gamybos pajėgumu“, – pareiškė spaudos tarnyba.
Šioje Normandijos gamykloje pagaminama apie 600 tūkst. „Nutella“ stiklainių per dieną, o tai sudaro maždaug ketvirtadalį viso pasaulyje pagaminamo kremo kiekio.
„Nutella“ valdanti Italijos „Ferrero“, kuri taip pat gamina šokoladinius saldainius „Ferrero Rocher“, anksčiau skelbė, kad gamyba buvo sustabdyta trečiadienį. O bendrovės padalinys Prancūzijoje po kelių dienų pranešė, jog visos problemos galutinai išspręstos.
 
Nutellabrokasgamyba
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.