Verslininkai savo sėkmės istorijas išguldys studentams

Aštuntus metus vykstantis mentorystės projektas, skirtas visų Lietuvos aukštųjų mokyklų studentams, šiemet pirmą kartą startuos visuose penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Daugiau nuotraukų (0)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 5:13 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 5:10 PM

Projektas „Rotary akademija“, kurio tikslas drąsinti jaunus žmones tapti sėkmingais visuomenės piliečiais, šiemet pasiruošusi sulaukti rekordinio studentų susidomėjimo.

„Tai kasmetinis projektas, kurio tikslas – auginti lyderius ne tik universiteto suole, bet ir suteikiant galimybę semtis patirties iš savo srities profesionalų, visuomenėje pripažintų autoritetų ar išmokti siekti tikslų asmeniniame gyvenime.

Čia galima išgirsti tikrąsias sėkmės istorijas, kurių neperskaitysi nė viename vadovėlyje“, – teigia projekto koordinatorė Ieva Šegždaitė.

Kasmet norinčių dalyvauti projekte – daugiau nei 1000 studentų iš visos Lietuvos, tačiau į projekto dalyvių gretas patenka vos 60 norinčiųjų. Šiemet organizatoriai tikisi rekordinio studentų antplūdžio, kadangi projektas pirmą kartą bus vykdomas visuose penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje bei Panevėžyje.

Studentai aktyviai ieško galimybių tobulėti savarankiškai tiek profesinėje veikloje, tiek asmeniniame gyvenime ir matome, kad ši tendencija vis auga. Taip pat pastebime, kad galimybe vis dažniau užsidegę pasinaudoti ne tik vyresniųjų kursų studentai, bet ir pirmakursiai ar antrakursiai. Auga motyvuota ir ambicinga jaunoji karta“, – sako projekto organizatoriai.

Projekto metu atrinktų studentų laukia ne tik individualus darbas su paskirtu mentoriumi, tačiau ir įvairios grupinės paskaitos apie lyderystę, verslą ar kitas dominančias temas su projekto dalyviais. Projekto mentoriai – nuo koučingo profesionalų iki verslų įkūrėjų ar medicinos srities atstovų, pasiruošusių pasidalinti savo patirtimi ir siekti projekto metu išsikeltų tikslų.

Vilniuje studentų registracijų laukiama iki spalio mėnesio, tuo tarpu apie projekto pradžią kituose Lietuvos miestuose bus pranešta artimiausiu metu „Rotary Akademijos“ socialiniuose tinkluose bei internetinėje svetainėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.