Šaldytų konditerijos gaminių ir pyragų cecho plotas yra 1100 m², o jo statyba pradėta pernai rudenį.
„Džiaugiuosi, kad mūsų bendrovė plečia veiklą moderniose, augančiose kategorijose.
2015-ųjų pavasarį Kauno kepykloje atidarėme naują šaldytų produktų gamybos liniją ir investavome į kepyklos Ogrėje plėtrą. Šios investicijos sudarė daugiau nei 2 mln. eurų.
Dabar Ogrėje pradedame šaldytų konditerijos gaminių ir pyragų gamybą,“ – sakė „Fazer Bakery Baltic“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis.
Naujasis cechas puikiai įsilieja į bendrovės „Fazer“ kepyklų infrastruktūrą. Jame įrengtos dvi modernios bei efektyvios gamybos linijos, užtikrinančios aukščiausios kokybės produkcijos gamybą.
Nepaisant naujovių ir automatizuotų procesų įdiegimo, dalis gaminių bus puošiami rankomis, o šį darbą atliks naujas profesionalių konditerių kolektyvas. Pradžioje visa produkcija bus eksportuojama, o nuo kitų metų planuojama gaminius pardavinėti ir Baltijos šalių rinkoje.