„Ryanair“ planas: skrydis į Ameriką - už 10 eurų

„Ryanair“ skelbia ketinanti pasiūlyti skrydžius į Jungtines Amerikos Valstijas už mažiau nei 10 eurų. Tačiau keleiviai turės susimokėti už papildomas paslaugas.

Panašu, jei tai ne dar viena M.O'Leary reklaminė akcija, kad kelerius metus puoselėjami „Ryanair“ planai pasiūlyti skrydžius per Atlantą gali tapti realybe.<br>P.Mantauto nuotr.
Panašu, jei tai ne dar viena M.O'Leary reklaminė akcija, kad kelerius metus puoselėjami „Ryanair“ planai pasiūlyti skrydžius per Atlantą gali tapti realybe.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 6:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:07 PM

Tokius plėtros planus „Ryanair“ vadovas Michaelis O’Leary atskleidė per Airijos viešbučių federacijos konferenciją.

Jis pabrėžė, kad ne visos vietos orlaivyje, skrendančiame į Ameriką, kainuotų 10 eurų. Oro bendrovė taip pat siūlytų ir verslo bei pirmosios klasės bilietų.

Kaip rašo „Irish Independent“, skrydžiai per Atlantą būtų rengiami iš 14 Europos miestų. Keleiviai turėtų papildomai susimokėti už maistą ir bagažą.

Kaip skelbiama, M.O'Leary viešbučių konferencijoje iš Amerikos miestų paminėjo Niujorką ir Bostoną, iš Europos - kol kas tik Dubliną.

Panašu, jei tai ne dar viena M.O'Leary reklaminė akcija, kad kelerius metus puoselėjami „Ryanair“ planai pasiūlyti skrydžius per Atlantą gali tapti realybe. Tačiau tam prireiks kelerių metų, kol oro bendrovė turės pakankamai lėktuvų tokiems skrydžiams.

Praėjusiais metais M.O'Leary yra kalbėjęs apie galimybę oro keliu sujungti 15-20 Europos miestų su 15 didelių JAV miestų. Bet tam reikia 30-50, o ne kelių orlaivių, tuomet sakė jis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.