Kredito unijos „Magnus“ verslo paskola padėjo atverti du naujus ispaniškų baldų salonus Vilniuje ir Klaipėdoje

2024 m. spalio 11 d. 09:34
Lietuvoje neseniai duris atvėrė du nauji ispaniškų baldų salonai, kuriuos įsteigė UAB „Stella LT“. Bendrovė, tapusi Ispanijos prekės ženklo „Kave Home“ atstove Lietuvoje, į mūsų šalies rinką atvežė naujų pietietiškų baldų ir namų dekoro tendencijų. „Kave Home“ – tai tarptautinis ispaniškas prekių ženklas, žinomas dėl savo modernių, stilingų ir funkcionalių baldų bei namų dekoro sprendimų. Šis prekės ženklas išsiskiria tuo, kad derina šiuolaikišką dizainą su aukštos kokybės medžiagomis, ypatingą dėmesį skirdamas tvarumui ir ekologiškai atsakingai gamybai. „Kave Home“ asortimente galima rasti baldų ir aksesuarų, kurie tinka tiek minimalistiniam, tiek bohemiškam ar industriniam interjerui, atliepdami universalumą ir išskirtinį stilių kiekvieno skoniui.
Daugiau nuotraukų (5)
Nustebino greičiu bei lankstumu
„Prisipažinsiu, kad mus labai maloniai nustebino bendradarbiavimas su Kredito unija „Magnus“. Labai šiuolaikiška finansų įstaiga, kuri pasižymėjo įsiklausymu į unikalius mūsų poreikius, profesionaliu aptarnavimu ir palankiomis palūkanomis. Greiti kredito unijos „Magnus“ sprendimai bei lankstumas padėjo rekordiniu greičiu atidaryti net du Europoje puikiai pažįstamo prekės ženklo salonus Lietuvoje. Vertiname šį bendradarbiavimą ir tikime, kad tai tik sklandaus darbo kartu pradžia“, – sakė „Stella LT“ vadovė K.Mizgirytė-Kryžauskė.
Prireikus finansavimo esamam verslui ar naujo verslo pradžiai, daugelis kreipiasi į bankus. Tačiau bankai ne visada noriai investuoja į naujus projektus, ypatingai atsižvelgia į kredito reitingą ir gaunamas pajamas. Dėl šios priežasties verslo planai neretai atmetami. Pasak K. Mizgirytės-Kryžauskės, kredito unijos suteikia individualų dėmesį kiekvienam klientui, padeda paruošti verslo planą bei kitus reikalingus dokumentus, kad finansavimo procesas būtų greitas ir sklandus. Būtent tai ir paskatino pasirinkti kredito uniją „Magnus“ kaip savo finansinį partnerį.
Modernus dizainas, iškovojęs populiarumą visame pasaulyje, dabar jau ir Lietuvoje
Ispanijoje populiarūs „Kave Home“ garsėja moderniu dizainu, puikia kokybe bei įvairiapusiu gaminių asortimentu. Šios bendrovės gaminiais prekiaujama didžiojoje dalyje Europos, taip pat Australijoje, Pietų Korėjoje, Singapūre ir kitose pasaulio šalyse.
„Nors „Kave Home“ Lietuvoje yra naujas prekės ženklas, jį pristatanti įmonė nėra verslo naujokė ir turi solidžią patirtį Šis Ispanijoje sukurtas interjero prekės ženklas yra itin populiarus Europoje, todėl tikiu, kad suras savo nišą ir Lietuvoje, kur vartotojai neretai yra priversti rinktis tarp itin pigios produkcijos ar didelėmis kainomis pasižyminčių kitų, labiau nišinių įmonių gaminių. Tai puikus tarpinis variantas, ieškantiems originalumo ir kokybės už prieinamą kainą“, – sakė kredito unijos „Magnus“ kreditavimo skyriaus vadovas Laurynas Grauslys.
Verslo paskolos padeda pasiekti tikslų
UAB „Stella LT“, dėka kredito unijos „Magnus“ suteiktos paskolos, per trumpesnį nei pusės metų laikotarpį mūsų šalyje atvėrė du „Kave Home“ salonus, kuriuos galima rasti Vilniuje bei Klaipėdoje.
„Džiaugiamės būdami pirmieji pristatę „Kave Home“ prekės ženklo salonus Baltijos regione. Šie, visiškai šviežiai ir per kone rekordinį laiką, duris atvėrę salonai yra įrengti pagal naujausius „Kave Home“ standartus, kuriuos įmonė itin kruopščiai prižiūri. Vilniaus bei Klaipėdos salonuose pristatysime bent du kartus per metus pasipildančią „Kave Home“ kolekciją“, – sakė „Stella LT“ vadovė Kristina Mizgirytė-Kryžauskė. Naujai įsteigtose baldų salonuose bus galima rasti šiuolaikiškų bei stilingų baldų, dekoro elementų, taip pat platų apšvietimo sprendimų asortimentą.
Geri ženklai sėkmingai plėtrai – NT atsigavimas mažėjant bazinėms palūkanoms
Anot L.Grauslio, nors šiuo metu nekilnojamojo turto rinka Lietuvoje išgyvena ne pačius geriausius laikus, situacija keičiasi. „Prekyba baldais ir interjero elementais smarkiai koreliuoja su NT rinkos dinamika. Europos Centriniam bankui rugsėjo mėn. antrą kartą sumažinus pagrindines palūkanų normas ir rinkoms tikintis tolesnio EURIBOR mažėjimo, vis labiau atsigauna kreditavimas, taip pat dėl sumažėjusios infliacijos ir kylančių atlyginimų didėja gyventojų perkamoji galia“, – pažymėjo L.Grauslys.
Jūs taip pat ieškote geriausio verslo paskolos pasiūlymo? Užsiregistruokite konsultacijai www.magnus.lt arba paskambinę telefonu +370 688 98683.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.