Atsiliepė loterijos bilieto savininkas, laimėjęs beveik 81 mln. eurų – tai sužinojęs buvo šokiruotas

2024 m. spalio 7 d. 16:29
Lrytas.lt
Atnaujinta
Pranešama, kad pirmadienį atsiliepė loterijos bilieto savininkas, Kėdainiuose įsigijęs „Eurojackpot“ loterijos bilietą ir penktadienį laimėjęs beveik 81 mln. eurų. Žaidime Lietuvos gyventojas arba gyventoja dalyvavo su savo parinktais skaičiais – 4, 16, 27, 34, 44 ir du papildomi – 4, 7 – ir nusišypsojo sėkmė.
Daugiau nuotraukų (2)
„Kol kas pasakyti ar tai kėdainiškis/ė ar miesto svečias dar negalime. Saugome laimėtojų privatumą ir konfidencialumą“, – portalui Lrytas patikino „Perlas Network“ Loterijų kategorijos įvaizdžio vadovė Justė Pažūsytė
„Šiuo metu jis turi atvykti per 30 d. į loterijų būstinę su laiminguoju bilietu. Laimėtą sumą per 30 dienų išmokėsime į banko sąskaitą. Mokesčių laimėtojui mokėti nereikės“ – pridūrė atstovė.
Kaip skelbė portalas 15min, laimėtojas patyrė šoką, kai sužinojo apie laimėtą didžiulę sumą.
Kaip anksčiau buvo skelbiama pranešime žiniasklaidai, 80,98 mln. sumą žaidėjui atnešė bilietas, kuriuo tiksliai atspėti penki pagrindiniai ir du papildomi skaičiai.
Organizatorių duomenimis, bilietas pirktas Kėdainiuose „Norfos“ parduotuvėje, esančioje J. Basanavičiaus gatvėje.
„Iš viso 80 982 878,6 euro! Ši įspūdinga suma yra naujas rekordas ne tik Lietuvos, bet ir visų Baltijos šalių loterijų istorijoje. Joks ankstesnis laimėjimas neprilygsta šiam prizui ir sėkmei, kuri plačiai nusišypsojo žaidėjui ar žaidėjai iš Lietuvos.
Laimėtoją galima vadinti sėkmingiausiu žaidėju – sveikiname ir nekantriai laukiame progos su juo susipažinti, paspausti ranką ir išgirsti jo istoriją“, – komentavo „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas.
Loterijabilietaslaimėjimas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.