„Iki“ Taupymo žaidynių nauda pirkėjams – akivaizdi: dalyviai jau sutaupė arti 7 mln. eurų (1)

2024 m. rugsėjo 13 d. 10:19
Didelio pirkėjų aktyvumo sulaukusiose „Iki“ Taupymo žaidynėse jau matyti finišo tiesioji, kurią pirkėjai pasieks realiai sumažinę savo išlaidas kasdieniams pirkiniams. Iki didžiųjų medalių dalybų likus porai savaičių, „Iki“ toliau dalija vertingas dovanas ir skaičiuoja, kad vien nuo liepos pradžios žaidynių dalyviai sutaupė jau beveik 7 mln. eurų. Kaip pažymi „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė, tai geriausiai parodo, kad parsisiųsti „Iki“ programėlę ir įsitraukti į žaidimus joje paprasčiausiai apsimoka – ne be reikalo tą jau padarė virš 1 mln. pirkėjų.
Daugiau nuotraukų (1)
„Kas savaitę „Iki“ skelbiame nuolaidas apie 5 tūkst. prekių, kad kiekvienas galėtų taupyti pirkdamas sau aktualiausias prekes – kad ir koks jo skonis, poreikiai ar įpročiai būtų. Kokybiški mėgstami produktai už mažesnę kainą – jau savaime yra pergalė kiekvienam pirkėjui. Apdovanoti juos norime ir mes: Taupymo žaidynėse jau išdalijome šimtus „Iki“ dovanų kortelių, pirkėjai laimėjo tūkstančius „Iki“ lojalumo taškų, o varžytis dėl didžiųjų medalių dar galima iki rugsėjo 29 dienos“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
„Iki“ Taupymo žaidynių esmė visai paprasta. Kuo daugiau sutaupysite – tuo didesnį prizą galėsite laimėti. Tereikia tik prisijungti prie žaidynių „Iki“ programėlėje ir toliau pirkti prekes su nuolaidomis kaip įprasta. „Iki“ burtų keliu skelbia savaitės, o galiausiai – ir didžiuosius „Iki“ Taupymo žaidynių laimėtojus, kuriems įteiks „Iki“ dovanų korteles ir „Iki“ lojalumo taškus. Jų vertė priklausys nuo to, kiek nuo kampanijos pradžios jau būsite sutaupę.
Prizų laimėtojai ir didžiausi savaitės sutaupymai skelbiami svetainėje www.iki.lt/zaidynes.
Pirkėjai nusprendė: naudingiausia lojalumo programa – „Iki“
„Mūsų siūlomos galimybės sutaupyti „Iki“ parduotuvėse dažnai grindžiamos nuotaikingomis iniciatyvomis ir žaidimais, tačiau į savo užduotį pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje žiūrime labai rimtai. Labai vertiname savo pirkėjus, todėl lojalumo programą kruopščiai kuriame tokią, kuri atneštų kuo daugiau realios naudos kiekvienam pirkėjui. Labai džiaugiamės, kad klientai tą vertina ir mato akivaizdų mūsų pastangų rezultatą savo piniginėms. Jiems klausimų nekyla – pasak pirkėjų, daugiausiai naudos apsiperkant atneša būtent „Iki“ programėlė ar kortelė“, – sako G.Kitovė.
Kad „Iki“ lojalumo programa siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį Lietuvoje, parodė Šveicarijos sertifikavimo agentūros ICERTIAS atlikta Lietuvos gyventojų apklausa. Už tai, kad „Iki“ tapo atsakymų lyderiu renkant naudingiausią lojalumo programą, tinklui buvo skirtas prestižinis „Best Buy Award“ sertifikatas.
„Best Buy Award“ apdovanojimas – ypač geidžiamas stipriausių rinkos žaidėjų, kadangi jį lemia pačių pirkėjų balsai. Šiais metais „Iki“ buvo apdovanotas ne tik juo, bet ir dar 3 tos pačios nepriklausomos agentūros QUDAL medaliais, įrodančiais aukščiausią kokybę šviežių vaisių ir daržovių, šviežios mėsos, taip pat žuvies ir jūrų gėrybių skyriuose.
Patogiausia taupyti – su „Iki“ programėle
„Iki“ lojalumo programa sukurta taip, kad ja galėtų pasinaudoti visi, tad taupyti galima ir su fizine „Iki“ kortele. Visgi, kaip pastebi G.Kitovė, vis daugiau pirkėjų įvertina „Iki“ programėlės patogumą – ją į savo išmaniuosius telefonus yra parsisiuntę jau daugiau nei milijonas pirkėjų.
„Labai patogu tai, kad visi geriausi pasiūlymai yra čia pat po ranka – savame telefone. „Iki“ programėlėje reguliariai skelbiame naujus žaidimus su vertingais prizais, pirkėjai joje gali matyti savo sutaupytą pinigų sumą. Taip pat vos vienu mygtuko paspaudimu „įjungti“ daugiau nuolaidų – neseniai patobulinome pirkėjų pamėgtą „Pigintuvą“, kuriame dabar yra dar daugiau nuolaidų ir net asmeninių pasiūlymų, atsižvelgiant į kiekvieno pirkinių istoriją“, – pasakoja „Iki“ komunikacijos vadovė.
Visi „Iki“ lojalumo programos dalyviai taip pat renka taškus kiekvieno apsipirkimo metu ir dalyvaudami dienos, savaitės, mėnesio iššūkiuose. Taškus galima mainyti į didžiules nuolaidas, prekes už 1 ct, visada laimingus žaidimo bilietus arba į svajonių prizus „Taškotekoje“, kur jų jau yra virš 100.
G.Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.