Šiame mieste sutriko dalies bankomatų veikla: paaiškino, kodėl gyventojai negalėjo išsiimti grynųjų

Ketvirtadienį keliuose SEB bankomatuose grynųjų pinigų išsiimti bandęs kaunietis susidūrė su trikdžiais. Aplenkęs tris bankomatus – grynųjų pinigų taip ir negavo. Aiškėja, dėl kokių priežasčių SEB banko klientai gali susidurti su laikinais nesklandumais.

Bankomatas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bankomatas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2024, 3:35 PM

„Kaune neveikia SEB banko bankomatai. Buvau „Megoje“, tada vykau į Raudondvario plentą prie „Audimo“, „Ermitaže“ taip pat neveikia. Bankomatai nepriima banko kortelių, jas išmeta. Daug žmonių eilėse, nesuprantančių, kas vyksta“, – ketvirtadienį apie 10.53 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Kaip vėliau naujienų portalui komentavo SEB banko atstovė žiniasklaidai Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė, bankomatai ketvirtadienį Kaune neveikė arba veikė su trikdžiais dėl keičiamo bankomatų valdymo modelio.

„Apgailestaujame dėl kliento patirtų nepatogumų. Kaip SEB bankas informavo pavasarį, šiais metais yra keičiamas bankomatų valdymo modelis – bankomatų priežiūra ir valdymu palaipsniui ima rūpintis bendrovė „Brink’s“, užsiimanti grynųjų pinigų tvarkymo, vežimo ir mokėjimo sprendimais.

Ji palaipsniui tampa atsakinga už SEB bankomatų priežiūrą ir paslaugų teikimą.

Dėl šios priežasties šiuo pereinamuoju laikotarpiu jūsų minimi bankomatai šiandien veikė su pertrūkiais ir dalis klientų, besinaudojusių bankomatais, susidūrė su trikdžiais. Dedame visas pastangas, kad minėti bankomatai kuo greičiau imtų veikti kaip įprastai. Kiti bankomatai Kaune veikė kaip įprasta“, – teigė SEB banko atstovė.

I. Dauguvietytė-Daskevičienė taip pat atkreipia dėmesį, kad SEB banko klientai, grynindamiesi pinigus debeto kortelėmis, gali tomis pačiomis sąlygomis naudotis bet kurio kito banko, ne tik SEB, bankomatu.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.