„Stringa pilstomo alaus tiekimas. Daug rūšių pilstomo alaus tiekėjai šiuo metu pasiūlyti negali“, – portalui sakė kokteilių baro „Alchemikas“ vadovas ir „Cafe De Paris“ savininkas Šarūnas Čėsna.
Jo žiniomis, pilstomo alaus trūksta, nes per karantiną naujo niekas nevirė, iki kol nebuvo aišku, kada dirbs barai.
Tuo metu „Švyturio-Utenos alaus“ ir „Carlsberg“ Baltijos šalyse vadovas Rolandas Viršilas patvirtino, kad kai kurių pilstomo alaus rūšių pagaminama nepakankamai.
BNS primena, kad restoranams, barams ir kavinėms nuo praėjusio ketvirtadienio po pusmečio pertraukos leista aptarnauti klientus lauke.
Restoranai, kavinės ir barai gali dirbti nuo 7 iki 21 valandos, prie vieno staliuko sėdint daugiausia dviem žmonėms, išskyrus vienos šeimos narius.