Šuniukų Patrulių gerbėjams – ratuota ir didžiulė staigmena

Šuniukai Patruliai – itin mėgstami vaikų herojai šįkart vyksta į sudėtingą gelbėjimo misiją, tad projekto „Naujausi žaislai“ ekspertai Adrija ir Kristupas išbando naujieną – sunkvežimį „Paw Patrol Mega Rubble Truck“.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-20 10:59, atnaujinta 2023-01-04 12:30

Šunyčiai patruliai skuba į pagalbą ir jiems reikia didelės ir galingos priemonės, o visa tai ir yra šiame sunkvežimyje, kuris transformuojasi, skamba, išsiardo ir puikiai tinka ilgiems žaidimams!

„Ar tu matei?“, – nuostabos žaisdamas su sunkvežimiu neslėpė Kristupas.

Šiame žaisliniame sunkvežimyje, visai kaip animaciniame seriale apie šunyčius Patrulius, gali atsikabinti priekaba, kad šunyčiai galėtų vienu metu skubėti į dvigubą gelbėjimo misiją.

Atjungta priekaba tampa komandos valdymo centru, kuriame išsitraukia kranas, prie kurio kabinasi viską išdaužantis rutulys bei kiti statybiniai įrankiai.

Kita mašinos dalis turi ekskavatorių su judančiu kaušu, o pakėlus stogą visa tai valdyti gali įsodintas šunytis patrulis. O kur dar žybsinčios sunkvežimio lempos, kurios įspėja, kad šunyčiai Patruliai itin rimtai nusiteikę! 

„Vau“, – žaislu džiaugėsi Adrija, kuriai itin patiko daugybė sunkvežimio aktyvių veiklų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.