„Maxima“ pratęsia registraciją kelionei į LEGOLAND laimėti

2024 m. spalio 22 d. 15:00
Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ turi džiugią žinią pirkėjams – pratęsiamas registracijos laikotarpis kelionėms į LEGOLAND pramogų parką Danijoje laimėti. Nuo spalio 22 d. visose tinklo parduotuvėse pirkėjai gali įsigyti LEGO lipdukų pakuotę už 0,19 Eur. Tad visi, kas nespėjo užpildyti kolekcinio LEGO lipdukų albumo, dar turi galimybę tai įgyvendinti. Registruotis žaidime, kuriame net 10-iai šeimų „Maxima“ padovanos keliones, galima iki lapkričio 11 dienos.
Daugiau nuotraukų (1)
Daugelį metų jaunąja ateities karta ir bendruomenėmis besirūpinantis lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ dar rugpjūčio viduryje pirkėjus pakvietė leistis į nuotykingą LEGO pasaulį.
„Pastebėję itin aktyvų pirkėjų įsitraukimą ir išgirdę prašymus tų, kurie vis dar nespėjo pilnai užpildyti kolekcinio LEGO albumo akcijos lipdukais, nusprendėme pratęsti registracijos laikotarpį, kada šeimos su atžalomis gali registruotis ir dalyvauti žaidime, kurio dėka LEGOLAND gali būti pasiekiamas ranka. Skatindami vaikų smalsumą pasaulio pažinimui, šiemet nusprendėme įgyvendinti bene didžiausią tikrų LEGO kolekcininkų svajonę ir padovanoti 10 kelionių į LEGO kaladėlių gimtine vadinamą pramogų parką LEGOLAND, įsikūrusi Bilunde, Danijoje. Tai – mūsų padėka ištikimiems pirkėjams, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti padovanojant įspūdžius“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė.
Dabar LEGO lipdukų pakuotę galima įsigyti už 0,19 Eur
Nuo rugpjūčio 13 dienos pirkėjai rinko LEGO lipdukų pakuotes, klijavo gautus lipdukus į specialų kolekcininko LEGO lipdukų albumą ir taip siekė galimybės laimėti kelionę į LEGOLAND pramogų parką visai šeimai. Vis dėlto, nukabinti nosies neverta ir nespėjusiems iki galo užpildyti kolekcininko LEGO lipdukų albumo, mat tai padaryti bus galima iki pat lapkričio 11 dienos.
Nuo spalio 22 dienos prekybos tinklo pirkėjai visose „Maxima“ parduotuvėse gali įsigyti LEGO lipdukų pakuotę ypač gera kaina – už 0,19 Eur. Svarbu įsiminti, kad registruotis į žaidimą ir laimėti kelionę į LEGOLAND visai šeimai pirkėjai gali tik surinkę 96 lipdukų LEGO albumo kolekciją.
Kelionė į LEGOLAND
Lipdukams klijuoti prekybos tinklas yra išleidęs specialų kolekcininko LEGO albumą „Pasaulis tavo rankose“, kurį su -66 proc. nuolaida galima įsigyti visose „Maxima“ parduotuvėse už 1,99 Eur. Šiame albume galima ne tik klijuoti ir sukaupti 96 lipdukų kolekciją, bet įgyvendinti įdomias LEGO užduotis, sužinoti daugiau apie pasaulį, augmeniją, gyvūniją, žemynus.
„Pasibaigus akcijos laikotarpiui atsitiktiniu būdu skelbsime išrinktus 10 nugalėtojų, kuriems padovanosime kelionę į Bilunde esantį LEGOLAND pramogų parką. Vienos kelionės paketą sudaro: skrydis pirmyn ir atgal į Daniją, Bilundo miestą, trys nakvynės viešbutyje su pusryčiais bei bilietai į LEGOLAND visai šeimai. Į kelionę šeimos sudėtyje galės leistis nebūtinai tik tėtis, mama ir vaikas – kartu pramogauti jaunasis LEGO kolekcininkas galės vykti ir su seneliais, broliais, seserimis, dėdėmis, tetomis ar draugais – visiškai nesvarbu. O jei norėsis pakviesti ir daugiau asmenų nuotykiui – šeimos turės galimybę prisidėti“, – dalinasi I.Trakimaitė-Šeškuvienė.
Vienai kelionei, kurią padedant kelionių agentūrai nugalėtojai galės susiorganizuoti jiems patogiu laikotarpiu iki 2025 m. spalio 1 d., „Maxima“ skiria 2 tūkstančių eurų biudžetą.
Daugiau apie akciją ir taisykles bei išimtis skaitykite internete: https://www.maxima.lt/lego. Žaidimo laimėtojai bus paskelbti per dvi dienas nuo akcijos pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.