„LiuKaBu“ naujame klipe vaikus kalbina „beatbox“ ritmu ir įtraukia į muzikinį nuotykį Paklausykite!

2024 m. rugsėjo 18 d. 09:55
Šį rudenį Vilniuje ir Kaune koncertus surengsianti grupė „LiuKaBu“ pristato naują muzikinį vaizdo klipą. Jame muzikantai vaikus kalbina vokalinės perkusijos (angl. beatbox) ritmu.
Daugiau nuotraukų (1)
Vasaros kaime nuotaikos kupiname klipe atlikėjai kviečia mažuosius ne tik pažinti gyvūnus, bet ir kartais aplankančius „skaudukus“.
Muzikos grupės vaikams „LiuKaBu“ kūrėjai – vokalistė bei dainų autorė Kamilė Kielaitė ir Lietuvos vokalinės perkusijos čempionas Bogdan Sienkievič scenoje jau pažįstami kaip grupė „MaNNazz“.
„Visos mūsų dainos gimsta iš noro pamokyti vaiką svarbių gyvenimo momentų. Kai parašiau šią dainą, mūsų Liuka dar buvo maža, jai reikėjo išmokti gyvūnų pavadinimus, o pats smagiausias būdas tai daryti yra su dainelėmis.
Tiesa, visi gyvūnėliai dainelėje turi kažkokių sopuliukų. Norime padėti vaikams suprasti, kad visiems kartais skauda, tačiau svarbiausia, kad kažkas būna šalia ir nuramina. O suaugusiems norisi priminti, koks mažiesiems svarbus yra jų palaikymas“, – sako „LiuKaBu“ kūrėja Kamilė Kielaitė.
Autoriniuose „LiuKaBu“ kūriniuose pasitinka iš tolimųjų džiunglių bei kaimo pievų atklydę gyvūnai, spalvoti jausmai, draugystės džiaugsmas ir rimti filosofiniai pamąstymai.
Gyvuose pasirodymuose šiltai mažuosius pasitinkanti Kamilė ir netikėtų garsų meistras Bogis vaikus bei kažkada jais buvusius įtraukia į muzikinį nuotykį. Kaip teigia atlikėjai, jame norisi dainuoti, šokti, dūkti, prisiglausti apsikabinimui ir pabūti drauge dar kiek ilgėliau.
Daina „Karvytė sako mū“ yra iš debiutinio „LiuKaBu“ albumo „Filosofija“, kurį grupė sėkmingai pristatė dvylikoje Lietuvos miestų. Spalio 25 dieną šeimoms skirtas teatralizuotas koncertas vyks Kauno kultūros centre, o lapkričio 3 dieną – Vilniuje, Menų spaustuvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.