Prekybos centre „Pašilaičiai PC“ duris atvers moderniausia Baltijos šalyse „360 Arena“

2024 m. rugsėjo 3 d. 10:53
Sostinėje atnaujinamame prekybos centre „Pašilaičiai PC“ savo duris lankytojams spalio 4 dieną atvers vienas didžiausių pramogų parkų Baltijos šalyse „360 Arena“, skirtas visai šeimai – nuo mažiausių vaikų iki jų senelių. Nauju vilniečių ir miesto svečių traukos centru taps ne tik interaktyviausias Lietuvoje parkas, bet ir kitų prekybos centro naujakurių – interaktyvaus „Cyber Pool“ pulo, bokso klubo „City boxing“, maisto papildų „Apolono papildai“, šokių studijos „Šokio harmonija“ ir manikiūro salono „Perfect NailSpa“ – paslaugos ir produktai. Jau rugsėjo 4 dieną startuos pirmasis iš naujakurių – visą parą veikiantis sporto klubas „Gym+“.
Daugiau nuotraukų (5)
„Pretenduojame tapti dar aktyvesniu tiek Pašilaičių rajono bendruomenės, tiek ir visos sostinės gyventojų traukos centru. Planuodami prekybos centro plėtrą dėjome visas pastangas po savo stogu pritraukti stiprius paslaugų operatorius ir šiandien galiu drąsiai teigti, kad rezultatas pranoko lūkesčius. Vien „360 Arena“ ruošiasi aptarnauti apie 300 tūkstančių lankytojų per metus“, – sako „Pašilaičiai PC“ valdančios bendrovės „Dakus“ vadovė Živilė Žygienė.
Iš pagrindų atnaujintas pirmasis prekybos centro aukštas, kuriame anksčiau veikė „Ermitažas“, patirti išskirtinių pramogų savo lankytojus pakvies jau šį rudenį.
Pagrindiniu naujo „Pašilaičiai PC“ starto akcentu tapsianti „360 Arena“ įvairaus amžiaus pramogautojams pasiūlys interaktyvių judrių žaidimų, grįstų Lietuvoje dar nematytais interaktyviais sprendimais ir technologijomis. Investicijos į naują arena sieks 6 mln. eurų.
Anot Ž.Žygienės, apie 7000 kv. metrų ploto erdvėje besikuriantis pramogų parkas išsiskirs veiklų gausa. Judesį visai šeimai užkursianti „360 Arena“ pasiūlys sportinių batutų erdvę, įspūdingas žaidimų zonas patiems mažiausiems ir vyresniems lankytojams bei išskirtinio interjero, spalvingų gimtadienių kambarių pasirinkimą. Tarp būsimų veiklų – ir akrobatinio šokinėjimo bei aerobikos užsiėmimai, aktyvus laisvalaikis žmonėms su negalia, renginiai įmonėms, vakarėliai su didžėjais.
Naujų įspūdžių lankytojams pasiūlys ir vienintelis interaktyvus pulo klubas Baltijos šalyse „Cyber Pool“. Čia diegiama interaktyvi ICA mokymų sistema, atverianti galimybę smagiai tobulinti savo įgūdžius tiek jaunam, tiek senam. Sportuoti kvies visą parą veikiantis modernus, erdvus sporto klubas „Gym+“, o bokso ir fizinio rengimo treniruotes siūlys populiarus bokso klubas „City Boxing“. Sportiškų lankytojų sveika mityba ir dieta rūpinsis „Apolono papildai“. Užsukti pakvies viena garsiausių šokių studijų Lietuvoje „Šokio harmonija“, manikiūro paslaugas siūlys „Perfect NailSpa“.
„Naujos veiklos moderniam laisvalaikiui ir šeimoms su vaikais – puiki naujiena ne tik naujų įspūdžių besidairantiems vilniečiams, bet ir nuomininkams, kurie jau dirba mūsų erdvėse ir gali ruoštis gausesniam lankytojų srautui“, – konstatuoja Ž.Žygienė.
Pasak jos, aktyvaus laisvalaikio, sporto ir pramogų erdvių Pašilaičiuose trūksta, tad visų pirma tikimasi sulaukti lankytojų iš apylinkių – Pašilaičių, Fabijoniškių, Perkūnkiemio, o taip pat – sostinės priemiesčių. Šalia „Pašilaičiai PC“ besidriekiantis Vakarinis aplinkkelis ir jungtis su Molėtų plentu prekybos centrą daro puikiai pasiekiamą ir pravažiuojantiems vilniečiams, kurie gyvena gyvenvietėse už sostinės ribų. „Neabejojame, kad atvėrę modernias erdves, sulauksime svečių ir iš aplinkinių šalių, kurių gyventojams mūsų siūlomos pramogos taip pat bus naujos ir dar nepatirtos“, – teigia Ž.Žygienė.
Šiuo metu po „Pašilaičiai PC“ stogu galima rasti platų asortimentą paslaugų ir populiarių parduotuvių, tarp kurių vienas didžiausių sostinėje prekybos centrų „Maxima“, „Eurovaistinė“, „Drogas“, „Vynoteka“, „Kika“, „Mubas“, „Multi Cook“, sušių restoranas „ShakeSnack“, „Alynas“, mėsos parduotuvė „Kiekvienam skoniui“, grožio salonas „Buržua“, odontologijos klinika „Pagalba dantims“, kelionių agentūra „Noriu atostogų!“, „Paulini“ drabužių valykla, siuvykla „Linos artelė“ ir kitos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.