„Mamų mugė“ – mainom gerą į dar geresnį

2024 m. rugsėjo 6 d. 09:00
Seniai ieškoma knyga už 2 Eur. O kažkam 30 000 žingsnių per dieną, salėje užtikrinant tvarką. Madingas vaiko „nuo galvos iki kojų“ garderobas už 30 Eur. O kažkam bendrystės erdvė ne žodžiais, o darbais atmetant vartotojiškumą ir siekiant neapsisunkinti kaupiamais nereikalingais daiktais. Vieta moteriai nenorinčiai puoštis brangiai, tačiau ieškančiai pasikeitimo nuotaikų. O kažkam papildomos pajamos atsikratant gerų, tačiau „neprilipusių“ ar tiesiog nebereikalingų rūbų ar avalynės. Mamų mugė – tai mainų vieta. Vieta kur galima mainytis nuotaiką, pažintis ir... daiktus, kurių taip reikia.
Daugiau nuotraukų (12)
Nuo pat 2012 metų, „Mamų mugė“ tarnavo žmonėms su daugeliu poreikių. Turbūt todėl į Rugsėjo mugę jau suskubo užsiregistruoti 1500 partnerių ir suaugusiųjų daiktų vietos Vilniuje jau išsidalintos, tačiau vietos mainantiems suaugusių daiktus Kaune, dar yra. Taip pat dar yra galimybė užsiregistruoti pačioje populiariausioje vaikų rūbų ir avalynės grupėje ir prisijungti prie daugiau nei 10 tūkstančių žmonių, kurie jau išbandė mainų programas.
„Mamų mugė“ gavo EU paramą, jog mainų procesas neliktų tik mūsų nuosavybė ir procesas vyktų tik Vilniuje bei Kaune, bet būtų galimas atkartoti kiekviename mieste, kuriame atsiras pakankamai norinčių mainytis. Mes pasidalinsim savo 12 metų patirtimi ir unikaliais instrumentais, kad tvarios mados idėjos plistų kuo plačiau.
Juk mainų mugės jau turi savo pardavėjų, pirkėjų ir padėjėjų ratus. Tačiau kiekvienais metais viskas lyg iš naujo. Didelis bruzdesys ir aibė mažų organizacinių problemų. Minios žmonių ir tokios nuostabios pažintys. Atidarymo jaudulys ir tvirta savanorių pagalba. Šita idėja turi teisę gyventi ne tik „Mamų mugėje“, ne tik didmiesčiuose, ne tik Lietuvoje. Mes mainome gerą į dar geresnį. Mainome patirtį į energiją. Du miestus į nesuskaičiuojamą daugybę. O šimtus tūkstančių apsilankiusių – į milijonus, su kuriais kartu norime eiti tvarumo keliu.
Vilniuje mugės vyks rugsėjo 20–29d., Verslo parke „Gariūnai“ 0 a.
Kaune mugė vyks rugsėjo 19–29 d., Draugystės g. 8C, PC „Senukai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.