Šilainiuose baigtos naujo Ortopedijos traumatologijos korpuso statybos

2024 m. rugsėjo 23 d. 18:02
Šilainiuose baigtos naujo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninės Ortopedijos ir traumatologijos korpuso statybos. Numatoma, kad personalas į naujas patalpas persikelti galės jau gruodį.
Daugiau nuotraukų (6)
Kaip skelbia Kauno miesto savivaldybė, po dvejus metus trukusių statybų, gruodį miesto centre teiktos paslaugos bus perkeltos į naujas erdves arba integruotos į centrinį gydymo įstaigos padalinį Šilainiuose.
Naujame trijų aukštų pastate įsikurs Ortopedijos traumatologijos, Skubios pagalbos, stacionaraus gydymo ir traumų skyriai, taip pat gydytojai anesteziologai-reanimatologai bei radiologai.
Naujajame korpuse įrengtos 5 operacinės, 70 lovų pacientams, nauja diagnostinė ir gydymo įranga.
Personalui ir lankytojams prie pastato įrengta parkavimo aikštelė, taip pat pasirūpinta elektromobilių įkrovos stotelėmis, dviračių stovais ir patogiu privažiavimu greitosios pagalbos automobiliams.
Pasak Kauno mero Visvaldo Matijošaičio, atlaisvinus senąsias centre buvusias patalpas, čia turėtų kurtis gyvenamieji būstai, komercinės patalpos, biurai, viešbučiai ar restoranai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.