Svarsto apie baudas pas gydytoją neatvykusiems pacientams: tai būtų kraštutinis variantas

Emilijus

2024-09-14T10:24:13.459Z

parasius dingtelejo mintis: o kodel patys gydytojai nesinervuoja kad intresantas neatvyko? gal tiek apsikrove, kad 10-15 min skirtu pacientui -jiems atokvepis. ispudis kad eiles rupi tik lankytojams ir vadybininkams(tikslu daugiau pinigu is ligoniu kasu)??

Emilijus

2024-09-14T10:16:46.495Z

kirsti patogu ir legva. bet ikainoti pacientu atsakomybe reiktu. buna situaciju- kamstis, bloga savijauta ir t.t. bet pranest telefonu imanoma- jei ne savu-tai aplinkiniu.

Victoria

2024-09-14T07:51:26.195Z

Prancūzijoje tai taikoma seniai. Ir ne tik gydytojai, bet ir veterinarai, pavyzdžiui, taiko baudą 16 eurų už neatvykimą nepranešus iš anksto. Mačiau pas odontologą prie durų iškabintą perspėjimą, kad du kartus neatvykęs be perspėjimo pacientas išbraukiamas iš pacientų sąrašų, kas yra žiauri bausmė, nes susirasti kitą odontologą gali būti nelengva, ypač mažesniuose miestuose. Naujų pacientų nepriima, tik skubiu atveju pirmai pagalbai, paskui eik pas savo gydytoja. Kineziterapeutai neatvykus išvis gali nuskaityti visą kainą, gydytojai kuklesni. Bet Prancūzijoje mažai valdiškų poliklinikų. Dauguma bpg ir specialistų turi savo kabinetą ar kliniką ir yra laisvi nustatyti savo tvarką įstatymų ir sutarčių su draudimu ribose. Aš manau, kad tai teisinga. Nesiteikti pranešti, kad neateisi yra mužikiška. Tai yra nepagarba ir išsidirbinėjimas. Telefonus dabar turi visi nuo pat lopšio. Įdomu ar jūsų draugai būtų patenkinti jei sutarus susitikti ir dar jūsų iniciatyva, paprasčiausiai neateitumėt.

Algirdas

2024-09-14T07:31:47.100Z

Reikėtų bausti bent dešimties eurų bauda! Dar siūlau: už kiekvieną vizitą į polikliniką reikėtų imti po vieną eurą. Dažnai ateina pacientai tuščia kvaršinti gydytojams galvas ir paplepėti...

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.