Žinomai gydytojai – netikėta diagnozė: jauna moteris serga smegenų vėžiu Vilnietė prašo pagalbos

2024 m. spalio 15 d. 23:23
Lrytas.lt
Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto mokslininkei, gydytojai dermatovenerologei Ingai Kisielienei diagnozuota agresyvi smegenų vėžio forma, moteris kreipėsi į visuomenę su atviru pagalbos prašymu.
Daugiau nuotraukų (1)
„Rašau norėdama paprašyti pagalbos. Šių metų rugpjūčio 28 dieną pasiekiau vieną savo svajonių, apsigyniau medicinos daktaro laipsnį, o po kelių dienų man diagnozavo glioblastomą – agresyvią smegenų vėžio formą“, – asmeninėje „Facebook“ paskyroje rašo I.Kisielienė.
Gydytoja teigia, kad neketina nuleisti rankų.
„Ši diagnozė nukrito, kaip iš giedro dangaus, sukrėtė mane ir mano artimuosius, privertė nutraukti mylimą darbą ir persvarstyti ateities planus. Būdama medike suprantu, kas manęs laukia, bet pasiduoti negaliu ir neketinu. Žinau, kad bus nelengva kova, kurios viena nelaimėsiu. Nors ir labai sunku, esu priversta prašyti Jūsų pagalbos.
Pirmas gydymo etapas jau suplanuotas ir pradėtas, bet, žinau, kad gydymo reikės ir ateityje. Deja, kai kurie gydymo būdai yra mokami arba taikomi tik užsienio šalyse. Su mane gydančių gydytojų pagalba esu pasiryžusi išnaudoti visas galimybes.
Nusprendžiau atidaryti savo vardo fondą, kuris skirtas rinkti lėšas mano glioblastomos gydymui. Kviečiu, tuos kas gali ir nori, prisidėti prie mano gydymo kelionės. Nuoširdžiai dėkoju savo šeimai, rodančiai begalinę stiprybę, medikams, giminei, draugams ir kaimynams, kolegoms, savo pacientams ir visiems, kurie šiuo sunkiu metu, visomis išgalėmis stengiasi man padėti. Be Jūsų pagalbos pirmosios dienos su šia liga būtų buvę be galo sunkios. Ačiū“, – rašo I.Kisielienė.
Gavėjas: Dr. Ingos Kisielienės paramos ir labdaros fondas
Sąskaitos numeris: LT03 7300 0101 8970 1641
Paskirtis: Gydymui
Bankas: Swedbank

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.