Sužinokite, kaip efektyviai įveikti pleiskanas: įprasti šampūnai čia nepadės Spręskite testą ir sužinokite!

Su pleiskanomis bent kartą gyvenime susiduria kas antras žmogus. Šioje kovoje kasdieninės priemonės gali padėti tik slopinti nemalonius simptomus.

Pleiskanų sukeltas diskomfortas.<br>123rf.com nuotr.
Pleiskanų sukeltas diskomfortas.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-12 09:00

„Nizoral“ – moksliškai įrodytas pleiskanų gydymas, jo sudėtyje yra ketokonazolo – dažniausiai pasaulyje pleiskanoms gydyti naudojamos veikliosios medžiagos.

Spręskite testą ir sužinokite ar tikrai gerai esate susipažinę su galvos odos problemomis. Geriausiai atsakiusiems atiteks dovanos!

NERECEPTINIAI VAISTINIAI PREPARATAI

NIZORAL, 20 mg/g šampūnas, 60 ml

NIZORAL, 20 mg/g šampūnas, 100 ml

Veiklioji medžiaga,stiprumas: ketokonazolas, 20 mg/g. Indikacijos: vartojamas infekcinėms odos ligoms, kurias sukėle grybeliai, gydyti: sėleniniam galvos odos pleiskanojimui (Pityriasis capitis); seborėjiniam dermatitui (rausvai rudos dėmės, padengtos gelsvomis arba baltomis pleiskanomis); įvairiaspalvei dedervinei (Pityriasis versicolor) (ant liemens esančios mažos rudos ar baltos spalvos, nelygiais kraštais dėmės); tinka Pityriasis capitis ir seborėjinio dermatito profilaktikai.

Vartojimo būdas ir dozavimas: skirtas vartoti paaugliams ir suaugusiesiems. Pažeistą odą reikia sudrėkinti Nizoral“ šampūnu ir palaikyti 3–5 min., kad įsigertų. Po to odą ir plaukus reikia gerai nuplauti vandeniu. Odos drėkinimo šampūnu dažnis priklauso nuo grybelilų rūšies ir nuo to, ar vaistas vartojamas ligai gydyti, ar jos profilaktikai. Kontraindikacijos: šampūno vartoti negalima: jeigu yra alergija ketokonazolui arba bet kuriai pagalbinei šio vaisto medžiagai. Įspėjimai ir atsargumo priemonės. Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku, prieš pradėdami vartoti Nizoral. Reikia saugotis, kad Nizoral, kaip ir kitokio šampūno, nepatektų į akis. Jeigu taip atsitinka, jas reikia praplauti vandeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo