Tam, kad būtų lengviau lengviau gerti šį viralą, į jį galima įdėti šakelę rozmarino.
Jums reikės:
1 raudonojo svogūno;
Vienos citrinos sulčių;
2 šaukštų medaus;
2 puodelių vandens.
Paruošimas
Pirmiausia, paimkite puodą, supilkite į jį vandenį. Smulkiai supjaustykite svogūną. Užvirinkite vandenį, sumažinkite ugnį ir leiskite maždaug 15 minučių pavirti.
Puodą nuimkite nuo ugnies ir leiskite maždaug 10 minučių pastovėti. Nukoškite skystį ir įdėkite medų. Gerai išmaišykite ir prieš gerdami į viralą įsipilkite citrinų sulčių. Gerkite tris kartus per dieną, kol pasveiksite.
Peršalimas yra virusinė infekcija, reiškianti, kad jos negydo antibiotikai. Laimei, medus turi su virusais kovojančių savybių. Taip pat, jis pažadina organizmo gynybinę sistemą ir padeda jam kovoti pačiam. Be to, medus padengia gerklę, palengvina atsikosėjimą bei nuramina sudirgusią gleivinę.
Citrinoje gausu vitamino C, kuris sužadina imuninės sistemos atsaką į infekciją. Be to, ji padeda inkstams ir kepenims iš organizmo pašalinti toksinus bei paskatinti sveikimą.
Raudonieji svogūnai turi priešuždegiminių savybių, kurios ramina skaudančią gerklę, mažina sinusų tinimą bei padidina plaučių pajėgumą. Jis taip pat skatina skreplių išskyrimą. Tai labai svarbu, kadangi jie padeda išvalyti kvėpavimo takus.
Norėdami dar labiau pagreitinti sveikimą gerkite daug skysčių, valgykite citrusinius vaisius, vilkitės šiltai bei leiskite organizmui pailsėti. Laikydamiesi šių patarimų pastebėsite, kaip greitai imsite jaustis geriau.