99h4rqdyg2g3242
2024-11-14T16:05:03.978ZNa apie kiaulieną ir sočiuosius riebalus rašo visiškas nesąmones. Jie niekaip nesusiję su aukštu cholesteroliu. 80 proc. cholesterolio organizme pasigamina iš angliavandenių, Tai kaip tada sotieji riebalai gali įtakoti jo lygį? Gal įjunkit logiką pagaliau ar chatgpt paklauskit, jei tokie asilai esat. Be to aukštesnis cholesterolio lygis garantuoja ilgesnį gyvenimą. Šių metų kovo 28 d. buvo paskelbtas 22 metus trukęs australų tyrimas, kuris įrodė, kad medikų rekomenduojamas cholesterolio lygis bendrą mirtingumą padidina 22 proc. tame tarpe ir nuo ŠKL. Be to savo teiginius išbandžiau ant savęs. Po kaklo echoskopijos kairėje arterijoje rado susiformavusią aterosklerotinę plokštelę. Jokių statinų negėriau. Tiesiog nustojau valgyti angliavandenius, visiškai, ir pradėjau valgyti riebų maistą, ypač kiaulieną. Po pusės metų pakartojau tyrimą - plokštelės kaip nebūta. Daktarė tai pavadino stebuklu, o aš tai laikau jos neraštingumu., nes nesupranta esminio principo - organizme yra tik vienas negrįžtamas procesas - tai mirtis. Visa kita - pilnai gali atsistatyti. Organizmas suprojektuotas taip, kad pats pagytų, tik mažiau jam reikia trukdyt. Taip kad duskit su savo nesąmonėm. Na ir pabaigai nokautas - jei cholesterolis sukelia kraujagyslių kalkėjimą, paklauskit savo daktaro, kodėl jie tiria tik arterijas ir niekada netiria venų, nes tai tos pačios kraujagyslės, antra, kodėl niekuomet neužkalkėja venos, juk jose teka tas pats kraujas su tuo pačiu cholesterolio lygiu. Gal todėl, kad cholesterolis čia niekuo dėtas?