„Eurovaistinės“ kalėdinis bėgimas šventinių lempučių šviesoje – kviečiame dalyvauti!

2024 m. spalio 22 d. 16:00
„Eurovaistinės“ kalėdinis bėgimas sugrįžta į Vilniaus miesto gatves. Gruodžio 7 dienos vakarą sostinės gatvėse bus galima vėl išvysti tūkstančius bėgikų, pasipuošusių kalėdine atributika ir tamsoje šviečiančiomis lemputėmis. Šventinės kalėdinio bėgimo trasos lauks kiekvieno bėgiko – nuo pradedančiųjų mėgėjų iki profesionalų.
Daugiau nuotraukų (1)
Pasitikite artėjančias šventes su bendraminčiais
„Eurovaistinės“ kalėdinis bėgimas – tai jau tradicija tapęs renginys, kuris kiekvienais metais suburia vis daugiau bėgimo entuziastų. Šiemet savo jėgas jie gali išbandyti 3, 6, 12 km bėgimo trasose, o mažieji su savo tėvais galės dalyvauti 300 m nykštukų bėgime.
„Kasmet belaukiant didžiųjų švenčių, džiaugiamės galėdami suburti gausybę bendraminčių, kurių tikslas bendras – jaustis gerai. Tai pasiekti galime visapusiškai rūpindamiesi savo sveikata ir, žinoma, turėdami šalia gerą kompaniją. Būtent apie tai yra „Eurovaistinės“ kalėdinis bėgimas, kuriame kasmet susitinkame ne tik įveikti užsibrėžtą kilometrų skaičių, bet ir dalintis gera nuotaika, džiuginti vieni kitus šypsenomis, pozityvumu ir, be abejo, spalvingais kalėdiniais kostiumais“, – sako Kristina Gumauskienė, „Eurovaistinės“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorė.
Kviečiame registruotis į kalėdinį bėgimą!
„Be galo smagu matyti sparčiai augantį dalyvių skaičių ir susidomėjimą bėgimu net ir šaltuoju metų laiku. Prieš porą metų „Eurovaistinės“ kalėdiniame bėgime dalyvauti ryžosi kiek daugiau nei 3 000 dalyvių, o pernai – daugiau nei 4 000. Džiaugiamės galėdami miesto gyventojams ir svečiams dovanoti tokį renginį ir prisidėti prie šventinės nuotaikos kūrimo mieste“, – sako Greta Briedytė, VšĮ „Tarptautinis maratonas“ Komunikacijos vadovė.
Visi dalyviai kviečiami ruošti ne tik kalėdinius kostiumus, bet ir šviečiančius akcentus – kepurę, lankelį, girliandą ar bet kokį šviečiantį atributą, kuris pavers bėgikų būrį tikra kalėdine švytinčia magija.
Registraciją į „Eurovaistinės“ kalėdinį bėgimą galima rasti čia: https://kaledinisbegimas.lt/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.