„Netobulai tobulos“ iššūkis – pirmasis toks Lietuvoje

2024 m. rugsėjo 30 d. 16:10
„Netobulai tobulos“ iššūkis – tai pirmas tokio tipo projektas Lietuvoje, suburiantis moteris, siekiančias pagerinti savo savijautą ir pasiekti asmeninius tikslus. Šiame iššūkyje dalyvauja trys stiprios moterys: Modesta, Agnė ir Laima. Kiekviena jų susiduria su skirtingais gyvenimo iššūkiais, o šio projekto metu jos ne tik sieks savo tikslų, bet ir skatins bei palaikys kitas dalyves.
Daugiau nuotraukų (6)
Modesta, dviejų vaikų mama, nori atgauti formą po gimdymo, tačiau dėl laiko stokos jai sunku reguliariai sportuoti. Agnė turi puikias kūno formas, tačiau kovoja su saldumynų priklausomybe, kuri trukdo jai jaustis lengvai.
Laima intensyviai sportuoja, tačiau siekia išmokti tinkamai maitintis, kad pasiektų dar geresnių rezultatų. Šios moterys suvienijo jėgas tam, kad padėtų visoms dalyvėms lengvai ir efektyviai siekti savų tikslų.
Iššūkio tikslas
Projekto tikslas – ne tik padėti moterims pasiekti optimalią fizinę formą, bet ir sukurti palaikančią bendruomenę, kurioje pokyčiai vyksta lengviau. Dalyvės gaus paprastą mitybos planą, treniruosis 3 kartus per savaitę su Braške ir, svarbiausia, turės bendruomenės palaikymą visos kelionės metu.
„FitMe“ komanda nuolat dirba ir kuria naujas idėjas, kurios padėtų moterims jaustis geriau ir pasiekti optimalią savijautą. „Netobulai tobulos“ yra viena iš tų idėjų, kuri šiandien tapo realybe. Pagrindinė projekto misija – padėti moterims pamilti savo kūną, rasti energijos kasdienybėje ir užtikrinti, kad pokyčiai vyktų ne tik išoriškai, bet ir viduje.
Bendradarbiavimas su Lrytas
Projektas „Netobulai tobulos“ džiaugiasi galėdamas pranešti, kad pradeda bendradarbiavimą su portalu Lrytas, kuris taps informaciniu partneriu. Šio bendradarbiavimo metu portale Lrytas bus skelbiami straipsniai, kuriuose bus pristatoma iššūkio eiga, patarimai apie sveiką gyvenimo būdą, o taip pat planuojami vaizdo reportažai su dalyvėmis ir vedėjomis.
Portalas Lrytas taps vieta, kurioje kiekviena moteris galės rasti įkvėpimo ir motyvacijos keistis. Be to, portale bus įsteigta speciali skiltis, kur bus galima sekti iššūkio naujienas, o projektą vainikuos finalinis konkursas, kuriame bus paskelbtos nugalėtojos.
Kviečiame moteris prisijungti prie iššūkio ir pradėti savo pokyčių kelionę kartu su palaikančia bendruomene! Daugiau informacijos apie iššūkį ir galimybę registruotis rasite adresu www.fitme.lt/issuki

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.