Ant Baltijos jūros kranto – išskirtinė poilsio vieta: vienintelė tokia Lietuvoje

2024 m. rugsėjo 20 d. 08:00
Prie pat jūros įsikūręs sveikatos centras „Energetikas“, užbaigęs vieną iš svarbiausių atsinaujinimo etapų – tiesiog ideali vieta jūsų sveikostogoms. Moderniausias sveikatos centras ant Baltijos jūros kranto, pušynų apsuptyje, kviečia nieko nelaukti ir dar šį rudenį išbandyti 5 žvaigždučių viešnagę. Jūsų lauks aukščiausios kokybės gydomosios procedūros, profesionalių specialistų dėmesys. Dabar geriausias laikas išbandyti tik ką visiškai atnaujintą baseiną su trimis pirtimis ir sūkurine vonia bei apsistoti aukščiausio komforto kambariuose.
Daugiau nuotraukų (20)
Į pajūrį – sustiprėti ir pailsėti
Iki Baltijos jūros – vos 100 metrų: išskirtinė „Energetiko“ vieta ypač patinka išsiilgusiems poilsio ir ramybės paplūdimyje, pasivaikščiojimų kopose ar gryno oro aplink esančiuose pušynuose.
„Energetikas“ – vienintelis sveikatos centras Lietuvoje, esantis prie pat jūros, daugybė sveikatinimo procedūrų, individualus, klientų puikiai vertinamų specialistų dėmesys kiekvienam svečiui, ir komfortas – svarbiausi privalumai, dėl kurių svečiai renkasi būtent „Energetiką“.
Kiekvienam atvykusiam svečiui aukščiausios kvalifikacijos gydytojas konsultacijos metu sudaro individualią, į konkrečias sveikatos problemas orientuotą, sveikatinimo programą, o profesionalios, svečių mylimos ir daugybės padėkų sulaukiančios kineziterapeutų bei kitų medicinos sričių darbuotojų komandos pasirūpina viskuo, kad pamirštumėte kasdienius rūpesčius – kiekviena minutė čia bus skirta tik jūsų poilsiui ir sveikatinimuisi.
Sveikatos centre siūloma daugiau kaip 150 sveikatinimo procedūrų, taigi, visas moderniausias, efektyviausias ir inovatyviausias tikrai rasite „Energetike“.
Nuo šiol sveikatos centrą „Energetikas“ jūs tikrai rinksitės ir dar dėl vienos priežasties: tai vienintelis sveikatos centras Lietuvoje, tik ką atnaujinęs visas svarbiausias erdves, skirtas jūsų poilsiui ir sveikatinimuisi. Dievinantiems vandens pramogas, ypač patiks paplaukioti atnaujintame baseine, atsipalaiduoti naujoje sūkurinėje vonioje ir išbandyti tris skirtingas pirtis.
Plaukiojimas baseine tikrai grąžins jėgas po sunkios darbo savaitės, pakels nuotaiką, sustiprins kūną, išlaisvins mintis, o nuovargį akimirksniu užmiršite pasikaitinę pirtyse. Jei reikia atsipalaiduoti po sunkaus darbo maratono, išbandykite vonias, muzikos ir aromaterapiją bei masažą.
Įtiks net išrankiausiems
Masažas – dar viena palaima kūnui ir sielai. Ši procedūra – viena populiariausių, mat padeda ir atsipalaiduoti, ir pailsėti bei sustiprėti. Jūs galite rinktis masažą, ne tik atliekamą ant specialaus stalo, bet ir vandenyje, kuomet kūną masažuoja specialiai sukuriamos srovės.
Atnaujintos perlinės vonios, vertikali vonia, haloterapija, kineziterapinės mankštos, o, galbūt, giluminis dinaminis masažas „Stima Well“ aparatu ar klientų išgirta, itin mėgstama japoniška sauso povandeninio masažo lova „Minato“ – po šių procedūrų tikrai pamiršite ir skausmus, ir rūpesčius.
Nors kartą apsilankę sanatorijoje puikiai žino, jog užtenka kelių dienų kokybiškų sveikostogų, ir jūs jausitės pailsėję, į rutiną grįšite geresnės nuotaikos ir turėdami daugiau jėgų. Po kiekvieną dieną atliktų procedūrų tikrai sakysite, jog šios atostogos – geriausios gyvenime, arba, kodėl čia neapsilankėte anksčiau.
Verta atvykti kiekvienam
„Pas mus kitoks poilsis nei Egipto ar Turkijos kurortuose. Mes siūlome sveikostogas prie jūros, kur švarus oras, kelis kartus per dieną atliekamos gydytojo rekomenduotos procedūros – tuo metu reikalingos konkrečiam žmogui. Po apsilankymo visiškai atsinaujinusiame, moderniausiame sveikatos centre ant jūros kranto, jūs jausitės visiškai kitaip – iš tiesų pailsėję“, – neabejoja sveikatos centro „Energetikas“ direktorė Justė Matulevičiūtė.
„Energetike“ jūs apsistosite modernaus interjero, absoliutų komfortą užtikrinančiuose kambariuose, kuriuose puikiai jausis visi: solo keliautojai, poros, šeimos su vaikais ir senjorai. Comfort klasės dviviečiuose, erdviuose dviviečiuose ar Comfort liukso kambariuose rasite viską, ko gali prireikti jūsų kokybiškoms sveikostogoms: vonios kambarį su higienos priemonėmis, rankšluosčius, chalatus, palydovinius kanalus rodantį plokščiaekranį televizorių. Jums teliks pasirūpinti geresne savijauta.
„Mūsų sveikatos centras tik ką atsinaujino, todėl atvykę pas mus rasite pasikeitusias baseino, pirčių zonas, komfortiškus kambarius, galėsite mėgautis visiškai nauja, modernia aplinka ir aukšto lygio sveikatinimo procedūromis. Mūsų specialistų profesionalumas ir dėmesys – tai, dėl ko jūsų viešnagė pas mus bus aukščiausio lygio. Komfortas, kopos ir švarus oras – geresnės vietos pailsėti, sustiprinti sveikatą ir atgauti jėgas tiesiog nėra“, – kalbėjo J.Matulevičiūtė.
Sveikatos centras svečius priima ištisus metus – tam paruošė specialias sveikatos gerinimo programas. Galite rinktis nuo vienos iki 14 nakvynių, įvairiausių procedūrų, čia laukia puikus maistas ir nakvynė atnaujintuose kambariuose, kurios tikrai nusipelnėte.
Daugiau informacijos: www.energetikas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.