Kurie pomidorai sveikesni: raudoni ar geltoni? Atsakymas nustebins

Valdimaras

2024-09-03T04:30:43.231Z

Geriausia arbata yra alus. Panašiai yra ir su pamidorais.

Batenka

2024-09-02T18:38:59.118Z

Is kur jus tokias nesamones traukiate. Pomidorai, jau nekalbu ypatingos naudos neturi, siaipskanu, me juos valgom. Naudingiausia yra tas kas valgoma Azijoj, ivairios zoleles, kindza, tarchunas, krapai irt,t/

K

Kamaratas

2024-09-03T10:27:50.067Z

batenka, kaip PATENTUOTAS VATINIS MUŽIKAS, eilinį kartą demonstruoja savo kaimietišką/kacapišką tamsumą įsivaizduodamas esąs kietesnis sofos ANALitikas už visus pasaulio mokslininkus, biologus, chemikus, kurie baigę savo srities aukštąsias studijas, savo gyvenimą pašventę moksliniams tyrimams, eksperimentams, kurie yra patvirtinami recenzentų ir tai veikai praktikoje !!!! Bet visada atsirandą tokių nieko nebaigusių fotelio ekspertų batenkų, kurie dar drįsta kvestionuoti tai, kas jau seniai mokslo atrasta, pateiktos dešimtys įrodančių mokslinių studijų ir jau seniai taikoma medicinos/farmacijos srityse !!!! Kad nerizikuotum eilinį kartą pademonstruoti savo beviltišką burlioko mentalitetą, bent pasidomėk viešai prieinamomis mokslinėmis studijomis :))

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.