Išbandę šį receptą, rėmenį ir skrandžio skausmus pamiršite

2016 m. rugsėjo 26 d. 07:52
Padidėjęs skrandžio rūgštingumas kamuoja daugelį. Dėl to dažniausiai kalta netinkama mityba. Tačiau ką daryti, kai rėmuo graužia ir tą „gaisrą“ reikia gesinti tuoj pat, o greta nėra vaistų? Paieškokite spintelėse ryžių!
Daugiau nuotraukų (1)
Iš jų pasigaminsite ryžių nuoviro. Vienai daliai ryžių – šešios dalys vandens. Virkite ant lėtos ugnies kol ryžiai išvirs, nukoškite, pataria justhealthylifestyle.com.
Nuovirą gerkite šiltą, po trečdalį stiklinės kas dvi valandas.
Ryžiai turi daug proteinų, mineralų, vitaminų: C, E, A, fenolio rūgšties bei skaidulų.
Tiesa, rudieji ryžiai yra maistingesni, mat jų lukšte yra daugiau proteinų. Pilno grūdo ryžių ląsteliena labai reikalinga sveikai virškinimo sistemai.
Apskritai ryžius valgyti sveika, jog jie visai neturi sočiųjų riebalų rūgščių, turi nedaug natrio, rekomenduojami kenčiantiems nuo padidėjusio kraujospūdžio. Be to, pilno grūdo ryžių skaidulos stabdo vėžinių ląstelių vystymąsi.
O kalbant apie padidėjusį skrandžio rūgštingumą, nuraminę skausmus, kreipkitės į medikus, mat negydomas gastroezofaginis refliuksas gali baigtis onkologiniu susirgimu.
rėmuoskausmasskrandžio rūgštys
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.