Paskutinį kartą S.Reynolds termiškai apdoroto maisto ragavo prieš 7 metus. Liekno kūno sudėjimo moteris per dieną suvartoja tiesiog neįtikėtinai dideles porcijas daržovių ir vaisių. Tradiciniai receptai jos seniai nebestebina, tad Susana vis atranda kažką naujo ir šitaip pildo jau savo pačios kurto gyvo maisto receptų knygelę.
Kadaise Susana buvo prisiekusi kinų virtuvės gerbėja, nuolatinė „McDonald's“ lankytoja ir ta mergina, kurią kiekvieną savaitgalį išvystumėte bare su kokteiliais rankoje.
Tačiau viskas pasikeitė po 6 mėnesius trukusio vizito į Indiją, kai 21-erių Susana susidomėjo joga. Namo moteris grįžo išties pasikeitusi – netrukus ėmė vartoti tik gyvą maistą ir užsimojo tapti jogos trenere.
„Pradėjusi vartoti gyvą maistą tapau pozityvesnė, sveikesnė, turiu daugiau energijos, jaučiu dvasios ramybę. Žmonės pastebėjo, kad mano oda tapo daug gražesnė ir spindi jaunyste, jie sako, kad būdama tokių metų atrodau kaip 16-metė paauglė. Esu tiesiog laimingesnis žmogus, nei buvau prieš 7 metus“, – džiaugsmo neslepia žaliojo maisto gerbėja.
Nepaisant to, kad Susanos mitybos racione nebeliko termiškai apdoroto maisto, ji teigia niekad nejaučianti noro paragauti keptos vištos, torto gabaliuko ar žuvies patiekalų.
„Stengiuosi susitelkti tik į skystus produktus. Taip pat vartoju kiek įmanoma daugiau žalių daržovių. Vaisiai pasitarnauja tuomet, kai pritrūksta energijos, o iš riešutų, sėklų ir kokosų gaunu naudingųjų riebalų“, – teigia Susana.