Šventės metu, virtuvės šefas Pavel Koncelajov ir jo komanda pristatė išskirtinį šiam vakarui kurtą meniu.
Vakarienės metu svečiai turėjo galimybę pasimėgauti subtiliais skonių deriniais, kruopščiai atrinktais produktais ir meistriškai paruoštais patiekalais.
Tarp jų – keptas kalmaras, Hokaido moliūgo kremas, krevečių putėsiai, marinuotas moliūgas, rūkytos žuvies aliejus, jūros ešerys, kepta foie gras, sviestinė brioche duona, vyšnių, kardamono kremas, marinuota kriaušė, šampano ir greipfrutų šerbetas, o galiausiai – šventinis šokoladinis desertas.
Vakaras buvo kupinas šventinės magijos, gyvos muzikos ir jaukios atmosferos.
Primename, kad Paryžiuje atsiradusi gurmanų gildija – tarptautinė gastronomijos asociacija „Chaine des Rotisseurs“ gyvuoja jau daugiau kaip 750 metų. Padalinys Lietuvoje veikia nuo 2006 metų.