Žvaigždės atskleidė, kaip leidžia laisvalaikį: atsakymai nustebino

2024 m. spalio 23 d. 17:44
Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“.
Daugiau nuotraukų (19)
Šįkart jie pasiteiravo, kaip jie liedžia laisvalaikį.
Fotografas Dainius Ščiuka (32 m.)
Po darbų mane Vilniaus miesto apylinkėse sutiksite minantį dviratį. Tai dažniausiai darau vienas arba su dviračių entuziastų kompanija. Kai turiu daugiau laiko, renkuosi išvykas į gamtą, todėl savaitgaliais mėgstu palikti Vilnių ir vykti kur nors tolėliau. Ten mažiau šurmulio – gera pabūti su savimi, nurimti, įsikrauti kūrybinės energijos. Gamta vasarą Lietuvoje nuostabi, todėl čia ir renkuosi praleisti didžiąją savo laisvalaikio dalį.
Aktorė Eglė Jackaitė (50 m.)
Mano laisvalaikis labai įvairus. Kartais labai aktyvus ir spontaniškas, o kartais pilnas ramybės. Man gera nerti į tylą, maldą, tad dažnai važiuoju į vienuolyną. Ten kokybiškiausias laikas, tikras dvasinis SPA. Mėgaujuosi tuo. Taip pat jau metus jodinėju žirgais.
Tai yra neapsakomas malonumas ir gėris! Kartais juokaudama sakau, kad tapau nuo to priklausoma. Jei tik atsiranda keletas laisvų dienų, lekiu į Žagarę, ten manęs laukia eiklusis žirgas Zoro.
Žagarėje turiu puikių draugų, su kuriais būti didžiulė laimė. Mes nuostabiai leidžiame laiką suderindami ir pramogas, ir vaišes – pasiplaukiojame upe baidarėmis, irklentėmis, važinėjame dviračiais ir, žinoma, smagiai vakarojame prie laužo.
Buvęs modelis, konkurso „Mis Lietuva 2002“ nugalėtoja Vaida Grikšaitė- Česnauskienė (40 m.).
Silpnybė – kasdienos akimirkų fiksavimas. Šeimos, artimųjų ir visko, kas aplink. Dėl to telefonas prie rankų prikibęs, kad ir kur būčiau. Vyras net keturiasdešimtmečio proga padovanojo fotoaparatą, kad galėčiau profesionaliau realizuoti savo idėjas.
TV laidų vedėjas Giedrius Masalskis (52 m.)
Laisvalaikiu mėgstu buriuoti, mėgėjiškai žvejoti – tai labiau buvimas prie vandens, toliau nuo triukšmo. Taip pat mėgstu važinėti motociklu, keliauti, kad ir netoli, – Lietuvoje tiek gerų vietelių.
Mane žavi nauji pojūčiai, atradimai, galimybė pabūti su savimi, savo mintimis, pasimėgauti tyla ir ramybe. Kadangi visas vasaras praleisdavau kaime, esu labai arti gamtos, tad nuolat bandau į ją pasprukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.