Lietuviai gedi žuvusio „One Direction“ nario – sostinėje jautrus Liamą Payne'ą pagerbti skirtas gestas

2024 m. spalio 23 d. 10:18
Lrytas.lt
Prieš savaitę pasaulį apskriejo liūdna žinia – žuvo populiarios vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as (1993–2024). Norėdami pagerbti dainininko atminimą gerbėjai visame pasaulyje buriasi į grupes, degina žvakes, sutartose vietose palieka gėles.
Daugiau nuotraukų (13)
Dainininkas būrį gerbėjų turėjo ir Lietuvoje. Antradienį sostinėje šalia Jungtinės Karalystės ambasados lietuviai Liamą taip pat pagerbė žvakutėmis, gėlėmis, nuotraukomis ir jautriais rašteliais.
„Ačiū, už mano vaikystę“, „Tu būsi prisimintas“, „Ramaus poilsio“, „Nė per pusę taip savęs nemylėjai, kaip aš“, „Net viršuje esantys Dievai negali mūsų išskirti“, – tokius raštelius prie ambasados paliko gerbėjai.
Į šį gestą sureagavo ir pati Jungtinės Karalystės ambasada.
„Nėra žodžių apibūdinti, kaip skaudu tave prarasti“, – rašoma vienoje iš daugelio žinučių, kurias kartu su gėlėmis ir degančiomis žvakėmis, skirtomis atlikėjui atminti, paliko Liam'o Payne' ir grupės „One Direction“ gerbėjai prie Jungtinės Karalystės ambasados ​​Vilniuje.
Esame labai paliesti šio gesto, ir esame tikri, kad daugybė britų taip pat būtų jo sujaudinti. Ačiū už Jūsų užuojautą ir gerumą“, – rašyta britų ambasados „Facebook“ paskyroje.
Primename, kad atlikėjas žuvo praėjusį trečiadienį iškritęs iš trečio viešbučio aukšto Buenos Airėse, Argentinoje.
Pranešta, jog policijos pareigūnai į viešbutį atvyko sulaukę pagalbos skambučio, kuriame buvo minimas „agresyvus vyras, kuris gali būti apsvaigęs nuo narkotikų ar alkoholio“.
Pasak Argentinos žiniasklaidos, Liamas Payne'as buvo atvykęs į Buenos Aires dalyvauti buvusio grupės „One Direction“ nario Niallo Horano koncerte.
Liamas Payne'asOne Directionambasada
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.